Arvostelut Yleinen

Syksyn 2022 suosikit

Jonkun verran tullut taas uusia varusteita ja tässä postauksessa ajattelin mainita tämän syksyn suosikit. Viileät ja pimenevät päivät kaipaavat omia varusteita pyöräilyyn, lenkkeilyyn ja ihan jokapäiväiseen pyörimiseen. Tässäpä listaa:

(Moni näistä tuotteista on saatu tai on lainassa. Jokatapauksessa kaikki tuotteet ovat todella kovassa käytössä eli niistä todellakin tykkään ja suosittelen!)

Garmin Forerunner 955 Solar

Tänä kesänä ja syksynä olen käyttänyt ehkä eniten Garminin kelloista Forerunner 955 Solar mallia. Kysessä on erinomaisilla ominaisuuksilla varustettu sporttikello, sirossa ulkokuoressa. Melkein joka päivä pähkäilen, että onko tämä vai Fenix 7x minun suosikki. Pitää varmaan vertailun merkeissä pähkäillä lisää. Käytössäni on siis molemmat mallit. Nyt syksystä käytin Forerunneria enemmän, koska treenasin Helsinki City Trailille ja pelkkään juoksuun oma valintani on Forerunner.

Tuotesivu: https://www.garmin.com/fi-FI/p/777730/pn/010-02638-20


Alba Optics Delta (low light linssillä)

Nämä onkin tutut sporttiarska kehykset aikaisemmasta kirjoituksesta. On ollut sen verran hyvät lasit, että päätin hankkia toiset ja nämä low light linssillä. Käytössä on nyt sitten kaksi eri kehystä ja muutamat eri linssit. Kiva välillä sekoittaa eri värejä. Ja siis tää low light linssi todella loistava huonoon valoon. Auttaa oikeasti näkemään tiettyjä muotoja paremmin ja reagoimaan nopeammin!

Tuotesivu: https://albaoptics.cc/product/delta-seq/?attribute_pa_color=vzum-pink


Columbia Facet Outdry vaelluskengät

Tällä kertaa pakko hehkuttaa meikäläisen uusia vaelluskenkiä! On ehkä mukavimmat vaelluskengät mitä olen ikinä jaloissani pitänyt! Lisäksi syksyn sadekelille Colubia Facet tarjoaa vedenkestävän Outdry kalvon! Näillä on kiva käydä syksyn kalastusreissuilla! Uuh la la!

Tuotesivu: https://www.columbiasportswear.fi/FI/p/mens-facet-sierra-outdry-waterproof-hiking-boot-2005221.html?dwvar_2005221_color=010


Yamaha FG800 akustinen kitara

Päivät lyhenee ja valo vähenee, joten mikäs sen parempaa kotona ollessa kuin rentoutua kitaraa soitellen. Itseasiassa aloitin kitaran soiton vasta viime talvena ja tällä hetkellä olen todella koukussa tähän touhuun. Tämä kyseinen kitara saapui asuntoomme syntymäpäivänäni lokakuussa. Soi todella nätisti!


Pirelli Cinturato Gravel M renkaat

Teemusta on muutaman vuoden aikana tullut aikamoinen Pirelli-poika. On vaan ollut todella toimivia renkaita! Nyt syksyllä tykkään ajaa näillä vähän rajummalla kuviolla varustetuilla Pirellin Cinturato M (mixed terrain) renkailla! Pitävät loistavasti kosteilla sorateillä ja poluilla! Lisäksi rullaa kuvioon nähden tosi hyvin. Tasainen keskikohta on nopea! Näitä renkaita käytän minun kakkos kiekoissa jotka ovat 650b (27,5″) kokoa. Renkaiden leveys on 50mm. On muuten super mukava kruisailla kun leveyttä löytyy!

Tuotesivu: https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/bike/tyres/catalogue/cinturato-gravel-m


Ass Savers Win Wing

Täydellisten lokareiden löytäminen on ollut suuri haaste. Ensinnäkin tarvitsen lokarit jotka sopivat kahden eri rengas koon kanssa ja niistä toinen on vielä tämä leveä 50mm. Se karsii jo monta hyvää vaihtoehtoa, koska moni gravel-pyöräilyyn mitoitettu lokari on tehty sopimaan n. 40mm leveiden renkaiden kanssa. Tänä syksynä näin hesalaisen Velobia kaupan somessa hehkutuksen uudesta Ass Savers tuotteesta. Innoistuin ja riensin jo seuraavana päivänä ostoksille! Ass Savers Win Wing näyttää vähän kun pyörässä olisi takaspoileri. Mielestäni ihan ok näköinen lokari ja se on jo hyvin (silmäni ovat sitä mieltä, että lokarit eivät tuo plus pisteitä pyörän ulkonäköön). Nyt on muutamat kuralenkit takana ja hanuri+selkä säilynyt mukavasti kuivana. Toimii! Ja toimii myös loistavasti kahden eri rengas koon kanssa, kuvassa näkyvien 50-584 renkaiden, sekä 45-622 renkaiden kanssa. Halkaisija näillä on hieman eri, mutta Win Wingin korkeuden säätäminen käy helposti remmeillä. Win Wingille useampi papukaijamerkki!

Tuotesivu: https://ass-savers.com/collections/win-wings


Petzl Nao+ otsalamppu

Tällä otsalampulla on kierretty kisoja ja Sipoonkorven polkuja. Ei ehkä kaipaa hirmuisesti esittelyä. Tehoa on riittävä määrä pimeille poluille, akku riittää mukavasti ja takaraivon vilkkuvalo varoittaa autoilijoita! Ihana otsalamppu!

Ps. hankin juuri myös kilpailevan lampun Black Diamondin leiristä. Voisin siitä kirjoittaa ihan oman arvostelun kun saan kilsoja alle. Jea!


Isadore Alternative tuuliliivi

Isadoren uutuus liivi on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista! Etuosa suojaa tuulelta ja takaosa on hengittävää matskua. Eli tällä välttää loistavasti ylikuumenemisen, mutta tuulen kylmältä viimalta kropan tärkein osa saa mukavasti suojaa! Vetoketju aukeaa ylhäältä ja myös alhaalta, joka helpottaa ajopaidan takataskuihin pääsyä. Olkapäissä ja vetoketjun molemmin puolin ”oil slick” väriset heijastavat osat.

Tuotesivu: https://isadore.com/alternative-gilet


Tacx Neo 2T

Syksy ja kurakelit eivät aina houkuttelen edes ”Outdoor Oksasta” ulkoilemaan. Siksi kotoa on hyvä löytyä smart traineri! Tacx Neo 2T on ollut meillä jo 2 vuotta kovassa käytössä (siltä se työhuone haiseekin)! Kesät Tacx saa levätä, mutta syksystä loppu talveen asti se on todella kovassa käytössä. Joka viikko tulee tehtyä treenejä Zwiftin ihmeellisessä maailmassa. Voisin melkeinpä sanoa, että smart trainer on pakkohankinta aktiivisesti pyöräilyä harrastaville! Ainakin se helpottaa meitä perheellisiä pääsemään pyörälenkeille.

Täällä kirjoitus Tacxista: https://outdoor-oksanen.com/2021/02/11/perheenisan-pelastus-tacx-neo-2t-smart-trainer/

Tuotesivu: https://www.garmin.com/fi-FI/p/701670

0 comments on “Syksyn 2022 suosikit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: