Info

Raskaan työpäivän jälkeen saavun kotiin. Lähden koirani kanssa ulos metsään polkujuoksemaan.  Nollaan ajatukseni ja nautin raittiista ulkoilmasta. Tulen takaisin kotiin pirteänä ja hyvän tuulisena.
Pakkaan rinkkaani teltan, makuupussin, makuualusta, ruokailuvälineet, vaihtovaatteet, kameratarvikkeet ym. Lähdemme ajamaan kohti Suomen Lappia. Edessämme on usean päivän vaellusretki Lapin erämaassa.

Voitelen leveät suksen pohjat hyvin. Tarkistan, että skineistä löytyy vielä liimaa. Lumivyörypiipparin patterit vaihdan uusiin. Avaruushuovan pakkaan reppuuni. Olen lähdössä vuorille etsimään ihanan pehmeää lunta.

Tässä otteita suosikki ulkoilmaharrastuuksiini liittyvistä tapahtumista. Näistä harrastuksista tulen kirjoittamaan ja jakamaan kuvia näillä sivuilla.

Kirjoitan myös varusteista joita käytän. Nämä kirjoitukset eivät ole kovin arvostelevaan sävyyn kirjoitettuja, koska tuotteet ovat pääasiassa jo valmiiksi sellaisia joista pidän ja teen näiden tuotemerkkien kanssa yhteistyötä. Tuotekirjoitukset ovat enemmänkin infopaketteja.

Teemu Oksanen
info@teemuoksanen.net
+358 40 720 6681

OXA14584 1_1200