Trail running

Joulupukki, joulupukki, valkoparta, vanha ukki… – Oksasen LAHJAVINKIT!

Ajattelin, että olisi ihan mielenkiintoista listata Oksasen suosikki tuotteita joululahjaideoiksi. Nämä kaikki alla olevat tuotteet ovat sellaisia joita olen käyttänyt paljon ja voin hyvin mielin suositella. Toivottavasti saatte hyviä vinkkejä!


Mons Royale Temple Tech LS

Aah merinovillaa! Jep Oksanen rakastaa merinovillaa! Tuo upea viileän ja miksei lämpimänkin ilman materiaali vaan toimii täydellisesti! Merinovillan hyviä puolia on useita. Ensinnäkin siihen ei tartu hienhaju. Huippu juttu varsinkin pitkillä vaelluksilla. Kuitenkin se hienoin puoli merinovillassa on, että se lämmittää vielä kosteanakin. Viime aikoina hyvin huomannut, kun lämpötilat on lähennellyt nollaa. Melkein aina juoksulenkeillä tulee hiki. Jossain vaiheessa se meno kuitenkin vähän rauhoittuu tai tuulee vähän kovempaa, siinä vaiheessa heikompi materiaali muuttuu kylmäksi. Merinovillan kanssa tätä ongelmaa ei tule, sillä se lämmittää vielä märkänäkin.

Mons Roaylen Temple Tech pitkähihaisen sain käyttööni muutama viikko sitten ja sen jälkeen en ole juurikaan muita paitoja lenkeillä pitänyt. Tässä paidassa on monta asiaa kohdallaan! Ensinnäkin materiaali on merinovillaa. Sen lisäksi paidasta löytyy hyviä yksityiskohtia. Hihoista löytyy peukaloreiät, jotka tuo lisää lämpöä käsiin. Selkäosa on loistavaa hengittävämpää reikämateriaalia. Tosi kiva varsinkin silloin kun käyttää juoksuliiviä/reppua ja selkä hikoaa normaalia enemmän. Paita on myös kivan pitkä eli se tarjoaa pepullekin lämpöä. Ainiin ja Mons Royalen tuotteet ovat aina täynnä tyyliä!

Tuotesivu: http://store-eu.monsroyale.com/temple-tech-ls-geo-mens-ss18?color=176

_DSC4562


Sudio Tre bluetooth-kuulokkeet

Me ultrajuoksijat tykättään kuunnella musiikkia, äänikirjoja, podcastejä ym. pitkillä ja yksinäisillä treenilenkeillä. Itse olen kokenut useamman kuukauden käytön jälkeen Sudio Tre bluetooth-kuulokkeet erittäin hyviksi! Se vaan on niin kiva kun piuhat eivät ole kiusaamassa. Suodio Tret ovat vielä suunniteltu juoksemiseen, joten ne pysyvät täydellisesti korvassa ja päästävät liikenteen äänet läpi.

Lue tarkempi arvostelu täältä: https://outdoor-oksanen.com/2017/10/01/sudio-tre-bluetooth-kuulokkeet/
Tuotesivu: https://www.sudiosweden.com/fi/earphones/tre-classic-blue
(Huom! Käytä koodia ”outdoor15″ ja saat -15% alennuksen!)

Sudio_Tre_OutdoorOksanen-3


Sorel Caribou

Nämä Sorelin klassikko talvikengät ovat aivan täydelliset kylminä ja lumisina päivinä! Vedenpitävä pintamateriaali takaa, että lämpö pysyy sisällä ja vesi ei pääse läpi. Sisäkenkä pitää jalan lämpimänä ja lumilukko lumen poissa. Pohja on erittäin pitävä ja se hylkii lunta.

Vaikka kengät ovatkin raskaat, niin ne ovat myös loistavat juoksijoille. Meidän kallisarvoiset akillesjänteet on tärkeää suojata kunnolla, kun pakkaset paukkuvat!

Tarkempi arvostelu: https://outdoor-oksanen.com/2016/12/29/sorel-caribou-talvitamppaajan-suosikki-saapas/
Tuotesivu: https://www.sorel.fi/FI/mens-caribou-boot-NM1000.html?cgid=men-boots&dwvar_NM1000_variationColor=014#start=2

Caribou-2


Isadore Merino hanskat

Jep taas merinovillatuote! Pakko myöntää, että olin alkuun hieman skeptinen villahanskojen suhteen. Varsinkin pyöräilykäyttöön suunniteltujen. Isadoren merinohanskat ovat osoittaneet epäilyt vääriksi. Nämä eivät ole vain villahanskat, vaan niitä on myös vahvistettu Cordura® nylonilla. Eli ovat erittäin kestävät. Muutama kuukausi ollut jo käytössä ja mitään kulumaa/repeämää ei ole näkynyt.

Näiden hanskojen parhaita puolia ovat tietty merinovillamateriaali. Loistavan hengittävä ja märälläkin säällä lämmittävä materiaali. Nämä hanskat sopivat parhaiten +5-10 asteissa tehtyihin pyörälenkkeihin. Juoksulenkeillä toimii jopa pikku pakkasilla. Isadoren hanskoissa on hyvin toimivat kosketusnäyttöille suunnitellut sormen kärjet ja hyvin pitävät kämmen pinnat. Hanskoissa ei ole mitään pehmustetta eli jos pitkille pyörälenkeille sellaista kaipaa, niin niiden puuttumisesta tulee pieni miinus. Isadore Merino hanskat soveltuvat myös loistavasti lenkkeilyyn, retkeilyyn ja ihan arkikäyttöön. Ovat meinaa todella tyylikkäät!

Tuotesivu: https://isadoreapparel.com/merino-cycling-gloves

_DSF1573


Stance Ironwood vaellussukat

Oho näissäkin on merinovillaa! Erittäin lämpimät ja mukavat merinovillaiset vaellussukat. Ja kun kyseessä on Stance, niin tyyliä löytyy! Itse olen käyttänyt näitä arkikäytössä, retkillä, juoksulenkeillä, pyöräillessä jne.

Tuotesivu: https://www.stance.com/ironwood-outdoor/M586A17IRO.html

_DSF1575


Buff fleece tuubihuivi

Suomalaisilla polkujuoksijoilla ei pitäisi olla puutetta Buffeista. Mutta nyt ei olekkaan kyse mistään ihan perus Buffista. Heiltä nimittäin löytyy valikoimista erittäin mukavia ja lämpimiä fleece Buffeja. Tämä ei sovellu päässä pidettäväksi, vaan kaulalle. Kylmällä säällä on erittäin tärkeää suojata kaula kunnolla ja tämä Buff hoitaa sen tehtävän loistavasti!

_DSC4569


 

OAC Kar sukset

Mitä olisi talvi ilman suksia? Noh toisaalta jos on huono talvi, niin eipä haittaa, mutta mitäpä jos lunta tulee joka tuutista? OAC Kar sukset ovat retkisuksen ja lumikengän sekoitus. Itse olen ihastunut näihin, koska ne ovat hauskat ja pääsen Sipoonkorvessa kulkemaan sellaisia reittejä mitä muilla välineillä ei pääsisi.

Lue tarkempi arvostelu täältä: https://outdoor-oksanen.com/2016/02/22/oac-kar-147-torkeen-hauskaa/
Tuotesivu: https://www.skinbased.com/product-page/oac-kar-147

OAC_KAR-1


Yksin – Karo Hämäläinen

Kaksi kovaa! Paavo Nurmi ja Karo Hämäläinen! Ehdottomasti tämän vuoden parasta juoksulukemista! Tämän luettua ei pitäisi olla ongelmia treeni motivaation kanssa. On se vaan ollut hurja mies tuo Paavo Nurmi! Romaani kiertää kaaren Nurmen lapsuudesta vanhuuden päiviin ja kuvaa yksinäisen miehen elämäntaivalta. Teos kertoo häviämisen pelosta, varman päälle laskemisesta, menetetyistä mahdollisuuksista ja katkeruuden tunteesta.

https://www.wsoy.fi/kirja/karo-hamalainen/yksin/9789510413036

IMG_0815

0 comments on “Joulupukki, joulupukki, valkoparta, vanha ukki… – Oksasen LAHJAVINKIT!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: