Trail running

Paluu poluille

Treenaaminen tulevaa polkujuoksukautta varten on alkanut. Aloitin lenkkeilyt jo lokakuun lopussa eli n. pari viikkoa sitten. Alkuun tein ns. pehmentävän viikon, johon mahtui kolme juoksulenkkiä. Pehmeän paluun jälkeen pystyin palaamaan taas normaaliin treenaamiseen. Viime viikolla tulikin juostua kuutena päivänä ja sekaan mahtui muutama pitempi polkulenkki. On se vaan niin siistiä päästä takaisin Sipoonkorpeen juoksemaan! Lähes jokainen lenkki tuli tehtyä otsalampun kanssa. Onneksi tuntee nuo Sipoonkorven polut hyvin ja onneksi on hyvä otsalamppu. Muuten voisi välillä ajatella vähän liika yhtä metsässä tapahtuvaa kauhuelokuvaa.

_DSF1509.jpg

 

Tämä viikko tulee olemaan vähän rauhallisempi. Vaimo on työmatkalla ja olemme pojan kanssa kahdestaan. Eilen käytiin hieman kärryllä ajelemassa ja varmaan tänään tai huomenna sama kuvio. Viikonloppuna on töitä, joten katsotaan saanko sinne mahtumaan treeniä.

Talven treenit tulee keskittymään aika paljon peruskestävyyteen. Tarkoitus olisi vierailla kuntosalilla aikaisempaa useammin. Siellä vähän keräämään lihasta. Tulen tekemään juoksijoille suunnattuja liikkeitä ja ehkä jonkun kerran saatan käydä juoksumatollakin. Tykkään talvisin tehdä vauhtikestävyystreenit juoksumatolla, koska se vaimentaa kivasti. Muut lenkit tapahtuu ulkona, joko juosten tai suksilla. Lumisade ja pakkanen tuo vain kivaa vaihtelevuutta lenkkeilyyn. Kun pukeutuu oikein ja riittävästi, niin talvellakin juoksu on nautinnollista. Hiihto taas tuo loistavaa koko vartalon treeniä ja se on jaloille vähän lempeämpää harjoittelua.

Blogissa on ollut Mallorcan reissuraportin jälkeen vähän rauhallisempaa, mutta hyviä artikkeleita on tulossa parin viikon sisällä! Vähän jo jouluun ja musiikkiin liittyvää höpöttelyä. Stay tuned!

Julkaisin vähän aikaa sitten Instagramissa alla näkyvän kuvan. Tuo kuva on otettu viime talvena kovan lumipyryn jälkeen. Sai muuten ihan kivasti tykkäyksiä ja näkyvyyttä. Mm. ”Instarunners” julkaisi omassa profiilissaan kyseisen kuvan.

_DSC3278.jpg
Juostessakin voi nautti puuterilumesta!

0 comments on “Paluu poluille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: