Arvostelut Trail running Yleinen

Lahjavinkit 2019

Jeejee joulu tulee! Taisi jäädä viime vuonna väliin, mutta laitetaas taas tänä vuonna Oksasen lahjavinkit. Tässä tämän vuoden suosikki tuotteitani, jotka varmasti ilahduttavat sporttista lahjansaajaa. Toivottavasti en ole hirmu myöhässä tämän postauksen kanssa. Itse kyllä käyn useasti vasta jouluaattoa edeltävä päivänä ostamassa lahjat.

Sudio Regent II

Keväästä asti olen käyttänyt näitä Sudion mainioita bluetooth kuulokkeita. Regentit eivät ole ns. urheilukuulokkeet, mutta ne sopivat loistavasti kaikkeen muuhun jokapäiväiseen käyttöön. Itse käytän näitä matkoilla ja kotona katsellessani Youtubea. Minullahan on tietty mustan väriset, mutta kuulokkeita saa myös mageen valkoisina. Akunkesto Regenteissä on jopa 24 tuntia. Olenkin huomannut, että aika harvoin on täytynyt latailla. Kuulokkeita pystyy myös kustomoida, koska ”capsit” saa irroitettua. Aika mageeta! Mukana tulee myös piuha jos haluat vaikka käyttää Regentejä vanhojen Walkmanien kanssa.

Koodilla ”oksanen15” saa -15% alennuksen.

https://www.sudio.com/fi/regent2-black

DSCF4980DSCF4971

Columbia SH/FT OutDry Boot

Nyt on tyyliä ja lämpöä! Olen täysin ihastunut Columbia uusiin SH/FT malliston kenkiin. Omistankin kahdet erinlaiset. Toiset ovat enemmän syys-/kevätkengät. Nämä SH/FT Bootit ovat puolestaan täysiveriset talvikengät! Columbia lupaa kenkien toimivan jopa -32 asteen pakkasessa. Se on jo kylmää se! Kaiken herkun lisäksi nämä ovat vedenpitävät ja helkkarin hyvän näköiset popot!

https://www.columbiasportswear.fi/FI/p/mens-sh%2Fft-outdry-boot-1862341.html?dwvar_1862341_color=049

9EE4F5B5-622D-465A-8DFD-B8842AF5179C-22425-000010FDB8F38BDD

Nosht Salted Protein Bites

Ai, että mitä herkkua ovat nämä Noshtin proteiini snackit! En nyt osaa sanoa tuotteesta muuta kuin kannattaa maistaa! Todella herkullisia ja terveellisiä! Sinä tai lahjansaaja ei tule pettymään! Näitä on hyvä napostella aina pikkunälkään!

Tai hei kerrotaas nyt vähän enemmän. Eli nämä ovat 100% kasviproteiinia, löytyy paljon luonnollisia elektrolyyttejä ja ovat vegaanisia. Linkin takaa tarkemmat speksit. Makuja löytyy moneen lähtöön. Jos et ole varma mikä maistuu parhaalta, niin löytyy sekoituspussi.

https://nosht.com/collections/frontpage

DSCF4987

Petzl Nao

Otsalamppu joka on ollut jo monella retkellä Oksasen otsalla. Ai että kuinka hyvä Petzlin Nao otsalamppu on! Ensinnäkin valoteho on varmasti jokaiselle polkujuoksijalle ja seikkailijalle sopiva! Tietty jos tykkää viilata lumeneita, niin markkinoilta löytyy tehokkaampiakin, mutta Nao yksinkertaisesti on täysin riittävä ja erinomainen otsalamppu. Siitä lötyy reaktiivinen valotehon säätö eli se automaattisesti tunnistaa kuinka paljon valoa tarvitaan. Silti silläkin ominaisuuksella saa säädettyä eri asteita valoteholle. Takaraivon kohdalla oleva akkukotelo on nyt vilkkuva. Loistava kun juokseen pimeillä kaduilla, niin näkee autoilijatkin lenkkeilijän! Naon saat myös yhdistettyä bluetoothin avulla puhelimeen. Puhelimen sovelluksella pystyt näppärästi tekemään omia asetuksia esim. valotehoon. Sovelluksesta näet myös paljonko akkussa on virtaa jäljellä. Täydellinen ominaisuus pitkille ultrille!

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/PERFORMANCE-headlamps/NAO

DSCF5026DSCF5024

Mons Royale Signature sukka

Talvisin itse käytän melkein pelkästään merinovillaisia sukkia. Meillä kotona lattialämmitykset pidetään vähän pienemmällä joten lämpimille sukille tulee jo sitäkin kautta tarvetta. Juoksen myös talvisin itse nastoitetuilla kesäkengillä. Niiden kanssa on hyvä olla lämpimät sukat ja siinähän merinovilla ja Mons Royalen sukat loistavat!

Signature Crew Sock – Black / Grey

DSCF5017

Garmin Vivoactive 4s

Tässä lahjaidea jonka itse menin jo toteuttamaan. Eli ostin vaimolle Vivoactive 4s kellon! On muuten helkkarin hyvännäköinen kello! Huh! Värejä löytyy useita, mutta tämä valkoinen ja kuparinen kehys istui meidän silmään parhaiten. Vivoactive 4s soveltuu hyvin ns. sekaurheilijalle. Vaimoni tykkää käydä salilla, polkujuosta, vaeltaa ja pelata futista. Kaikkia näitä harrastuksia pystyy loistavasti tallentamaan Garmin Vivoactive 4s kellolla. Lisäksi Vivoactive soveltuu loistavasti jokapäiväiseen käyttöön, koska se seuraa nukkumista, stressiä ja se kertoo minkä verran virtaa kellon kantajalla on jäljellä (Body Battery).

https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/643399/pn/010-02172-22

DSCF4959

Ultimate Direction Utility Belt

Jokainen juoksija tarvitsee tämän tuotteen! Piste!
Pidempi arvostelu löytynee täältä: https://outdoor-oksanen.com/2019/09/10/ultimate-direction-utility-belt/

https://ultimatedirection.com/utility-belt/

UD_Utility_Belt

UD_Utility_Belt-2

Oikein mukavaa joulun odotusta kaikille lukijoille!

 

 

0 comments on “Lahjavinkit 2019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: