Trail running

Muutos suunnitelmiin

Viimeisin hyvä treeniviikko oli tammikuun lopussa. Sen jälkeen iski helikobakteeri ja kunnon paluuta treeneihin ei ole vieläkään tapahtunut. En mene tarkemmin yksityiskohtiin, mutta kroppa ei ole vieläkään täysin kunnossa. Ensi viikolla selviää mihin suuntaan jatketaan.

Tämä on myös yksi syistä miksi en tule osallistumaan toukokuussa järjestettävään Karhunkierros 160 km kilpailuun. Tämä pistää hieman mieltä matalaksi, koska kyseinen kisa on ollut pitkään tähtäimessä. Samalla UTTF-liivi jää odottamaan tulevia vuosia.

Onneksi asiaan tuli myös positiivinen kierre ja se suurempi syy miksi en pääse Karhunkierrokselle. Olen nimittäin samaan aikaan lähdössä eräälle erittäin mielenkiintoiselle kuvausmatkalle. Kerron siitä lisää, kun kuviot tarkentuvat. Eli loppupeleissä muutokset tulevat olemaan ihan kivat ja onneksi Karhunkierros odottaa vielä ensi vuonnakin.

Muuten kisakalenterin pyrin pitämään ennallaan. Yritän päästä Bodom Trailille ja jos kroppa alkaa kohta näyttämään terveitä merkkejä, niin kevään Sipoonkorpi Trail kiinnostaa myös. Ollaan myös toteuttamassa yhtä todella siistiä juoksuprojektia kesäkuussa. Tämä tosin ei ole vielä varmaa, koska siihen vaaditaan treeniä ja tervettä miestä. Eli tästäkin lisää myöhemmin.

NUTS Ylläs-Pallas ja Vaarojen Maraton tulevat olemaan tämän kauden pääkisat ja nyt treeniohjelmaa alan miettimään Ylläs-Pallakselle sopivaksi. Ehkä nyt kun Karhunkierros jää väliin, niin Ylläksen lähtöviivalla ollaan tuoreilla jaloilla.

On kyllä ollut älyttömän raskaat 1,5 kuukautta. Ottaa koville kun kroppa antaa jo terveen merkkejä ja sitten muutaman päivän päästä onkin taas kipeä olo. Ehtii jo innostua, että nyt pääsen takaisin poluille, mutta sitten tuleekin takapakkia. Tilanteesta tekee oudon myös se, että en ole 10 vuoteen ollut päivääkään, pientä nenän vuotamista pahemmin sairas. Nyt on kipeä kroppa jo toista kuukautta. Onneksi olen pystynyt tekemään töitä ja sillä saralla onkin tullut positiivisia onnistumisia. On ollut myös aikaa perehtyä kuvauskalustooni ja sinne on tulossa kivoja muutoksia. Tarkoitus on ottaa vielä yksi harppaus eteenpäin juoksukuvien laadussa.

Kohta ollaan lähdössä viikonloppulomalle Himokselle. On kiva päästä kevyelle happi-hyppelylle rinteeseen. Skinit saa jäädä kotiin eli ohjelmassa on vain kevyttä kruisailua alaspäin.

fly_teemuOksanen

 

 

4 comments on “Muutos suunnitelmiin

 1. Tsemppiä! Viisas, vaikka varmastikin myös vaikea päätös jättää 160k välistä. Ei muutaku posin kautta, nyt on aikaa puuhastella niiden asioiden parissa mitkä on viimesten 10 vuoden aikana jääny vähemmälle! 😉 Vahvempana ja entistä motivoituneempana – ja ennen kaikkea terveenä – takas poluille!

  Tykkää

 2. Sairastaminen on äärimmäisen turhauttavaa. Olen ollut nyt pari viikkoa sitkeän flunssataudin kourissa ja tuntuu, että aika vaan hupenee ja kunto rapistuu 😦 Voin kuvitella turhautumisen määrän, kun sairastelu on jatkunut noin pitkään.
  Tsemppiä ja mahtavaa kuitenkin, että näköpiirissä on jotain muuta huikeeta, vaikka KK jää väliin. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä toipumiseen. Polut odottaa kyllä.

  Tykkää

  • Teemu Oksanen

   Kiitos Johanna ja pikaista paranemista sinullekin! Kyllä me kohta taas poluilla kirmataan! 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: