Trail running

Lämpimään

Tämä artikkeli on julkaistu viikon verran myöhässä.

Käy seuraava matka! Olen lähdössä Mallorcan lämpöön! Odotettavissa on loistavia vuoristopolkuja ja aika samanlaista menoa, kuin vuosi sitten Teneriffan lomalla. Olen jo jonkin verran tutkinut Suunnon Movescountista reittejä ja hyvältä vaikuttaa. Hotelliltamme lähtee kivoilla nousumetreillä varustettu 20 km polku. Tuon aion ainakin juosta ja jos mahdollisuus tulee, niin jossain kauempanakin olisi kiva käydä.

IMG_4025 (1)
Syksy on saapunut

Mallorcan matka tulee aika sopivaan kohtaan, nimittäin Kolilla juostavaan Vaarojen Maraton 86 km kisaan on vajaa kolme viikkoa aikaa. Eli enää ei tarvii hirveitä treenimääriä tehdä, mutta ihan jarru pohjassakaan ei vielä tarvii olla. Eli vielä on lupa käydä nautiskelemassa Mallorcan lämpimistä ja kumpuilevista poluista. Ollaan myös sen verran lähellä kisaa, että ihan normaalia lomaporsasteluakaan en voi tehdä. Eli ravinnon ja alkoholin kanssa pitää olla semi tarkkana. Onneksi olenkin ruokavaliota kesän aikana muuttanut kasvispainotteiseksi ja innolla odotankin hotelliaamupalan hedelmäpöytää! Olut tulee ehkä olemaan se suurempi haaste. En ole enää pitkään aikaan juonut itseäni humalaan, mutta muutama olut päivässä on yleensä aurinkomatkoilla maistunut. Nyt mielellään pysyisin yhdessä per päivä.

Treenit Nuuksion jälkeen on mennyt hyvin. Määrät eivät ole olleet mitään älyttömiä, mutta täsmätreenejä on tullut tehtyä. Viime viikko olikin tosi hyvä Vaarojen Maratonia ajatellen. Treenitunteja tuli kivasti ja parhaat täsmätreenit osuivat torstaille ja perjantaille. Torstaina kävin keinukalliossa vetämässä mäkitreeniä parin tunnin verran. Nousumetrejä taisi kertyä n. 1100m. En juurikaan viettänyt aikaa Keinukallion uusissa rappusissa, vaan pyrin kulkemaan vieressä meneviä polkuja. Eli mahdollisimman samanlaista, kuin mitä Vaaroilla tulee olemaan. Mäkitreenin jälkeisenä päivänä menin tekemään polkupitkiksen. Se tapahtui Sipoonkorvessa ja aikaa meni n. 2,5h. Jalat olivat Keinukallion jälkeen aika hellänä ja tulikin kunnon rasitustesti. Lenkki meni normaalia hitaammin, mutta kunnialla pääsin takaisin kotiovelle.

IMG_4062.jpg
Keinukallion komea Sherwood-kyltti

Seuraava treenikirjoitus tuleekin olemaan Mallorcan matkasta.
Videoita ja kuvia tulen laittamaan päivittäin Instagramin tarinoihin, joten kannattaa seurata osoitteessa: https://www.instagram.com/outdoor.oksanen

IMG_3969-432
Pari viikkoa sitten käytiin Janin kanssa Sipoonkorvessa. Mukava 3,5h pitkis.

0 comments on “Lämpimään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: