Cycling Trail running

100 km viikko & vintage Pösö

No huh huh kun oli nätti viime viikko! Tuli ensimmäistä kertaa juoksu-urani aikana köröteltyä maaginen 100 km raja rikki. Elikkä kokonaisjuoksukilsat viime viikolla kipusivat yli 100 km. Noista hieman yli puolet tuli kasaan poluilla. Aijai, kun on ollut nättiä painella tuoreita ja hyvän hajuisia kevätpolkuja. Kura lentää, mutta ei haittaa! Oli jopa niin hienot kelit, että tuli ekaa kertaa vedettyä lenkki shortseissa. On se vaan outo juttu, kun kevään juoksusesongin parhaita juttuja osui samalle viikolle. Paljaat polut ja paljaat sääret! Avot!

brannberg_shortsit-1500
Sipoonkorpi ja Brännbergin rakkaa.. 🙂

Mitäs muuta?
Viime aikoina olen körötellyt lähikauppaan tällä upealla vintage Peugeotilla. Ja mikä siisteintä, tämä fillari on faijan vanha ja se on hankittu 80-luvulla. Eli samalla luvulla kun meikämies on syntynyt. Itseasiassa pyörästä oli vielä ohjekirja tallella, joka oli painettu samana vuonna kun olen syntynyt. Kaikenlaista!

Ihan parhaassa mahdollisessa kunnossa Pösö ei ollut, kun sain sen käsiini. Faija ei sillä juurikaan ollut ajanut useampaan vuoteen. Molemmat kumit oli sökönä ja ruostetta oli siellä täällä. Heti ensi töikseni pesin Pösön hyvin ja hinkkasin ruosteita pois. Sitten aloin vaihtelemaan osia. Vanteisiin vedin uudet vannenauhat, vaihdoin sisäkumit ja renkaiksi tulivat Continentalin Classicit. Rikkoutuneen gripin vaihdoin uuteen, honeyn väriseen. Samalla väriteemalla lähdin kalastelemaan uutta satulaa ja sehän pitää olla legendaarinen Brooks! Uutena en Brooksin satulaa raaskinut ostaa, koska hinnat ovat aika korkeita. Pistin yksivaihteisen forumille ilmoituksen, että ostetaan honeyn värinen Brooks ja saman tien, samana päivänä tuli kolme yhteydenottoa. Yksi näistä johti kauppoihin ja näin paketti oli kasassa!

Peugeot toimii minulla lähinnä kauppa- ja kesäkruisailupyöränä. Cannondalella tehdään hikilenkit. Vaikka kyseessä onkin vanha fillari, niin joka kerta nautin sillä ajamisesta erittäin paljon!

_DSF9439_DSF9455_DSF9457

Kuinka moni katsoi Paris-Roubaix klassiko fillarikisaa? Itse en päälähetystä katsonut, koska olin lenkillä. Jäin odottelemaan illan koostetta. Nooh, se ei mennyt ihan nappiin Eurosportilta. Ensin joku autokilpailun suoralähetys veny puolella tunnilla. Sitten seurasi läjä mainoksia, jonka jälkeen tuli vielä Eurosportin omat urheilu-uutiset. Eli heillä ollut hirveän kovaa kiirettä aloittaa kisakoostetta. Mutjoo eikä siinä vielä kaikki…odottelin popkornit kourassa koosten alkua ja yhtä-äkkiä Eurosportin uutisista paljastettiin kisan tulokset. Tack så mycket Eurosport! Sellanen suruvirsi, mutjoo ei se maailma tuohon kaadu. Olipahan hieno kisa ja upea ajo olympiavoittaja Greg Van Aevarmatilta. Ukko on ollut aikamoisessa iskussa tällä kaudella!

0 comments on “100 km viikko & vintage Pösö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: