Trail running

Kisaennakko: Vaarojen Maraton 43 km, Koli

Nyt on ollut aivan erilainen valmistautuminen tulevaan kilpailuun. Ensi viikonlopun Vaarojen Maratoniin olen ainakin päässyt valmistautumaan rauhassa. Viimeisin pidempi kilpailu oli Pallaksella heinäkuussa. Kävin kyllä pari viikkoa sitten sprinttaamassa Kirkkonummella Sporzzz Trail Run Meikon 15 km, mutta pitkän kisan rasitusta ei ole alla.

photo-24-9-2016-16-50-59Treenaaminen ei mennyt ihan niin kuin alunperin suunnittelin. Yksinkertaisesti sanottuna tarkoitus oli juosta enemmän. Kiireet työrintamalla ja kotona ovat hieman karsineet kilometrejä. Tärkeämmät asiat ensin! Positiivista on kuitenkin ollut treeniohjelmaani ottama pyöräily. Olen viime aikoina tehnyt joka toisen treenin fillarilla ja joka toisen juosten. Hyvää vaihtelua ja tietyt jalkavaivat ovat menneet parempaan päin.

photo-11-9-2016-12-03-52-1
Sporzzz Trail Run Meiko

Viime vuonna juoksin Vaarojen Maratonin ensimmäistä kertaa ja kisasta jäi hyvä fiilis. Pidin reitin nousumäärästä ja hyvistä, juostavista poluista. Täksi vuodeksi reitin loppuosaa on muutettu, joten se tuo kivan uutuuden viehätyksen.
Muutos on itselle mieluisa, nimittäin lopun tylsä tiepätkä on muutettu menemään poluilla ja Kolin rinteissä.

vaarojenmaraton_profiili2016
Uusi reitti tuo lisää nousuja loppuun.

Vaikka treenaus onkin ollut toivottua vähäisempää, niin valmistavat lenkit ovat tuoneet hyvän fiiliksen kunnostani ja odotan innolla ensi lauantaita. Ainoa miinus viikonlopussa on se, että saapuminen Kolilla menee myöhään perjantaihin ja takaisin kotiin joudun lähtemään heti kisan jälkeen. Sellaista se on kun ei ole ammattiurheilija. 🙂

photo-21-9-2016-19-53-15-edit
Fillarilenkillä jossain Sipoossa. Upea sumu saapui pelloille juuri ennen pimeää. https://www.strava.com/activities/720252560

 

0 comments on “Kisaennakko: Vaarojen Maraton 43 km, Koli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: