Cycling

Cyclocross dude!

Yli vuoden olen haaveillut uuden fillarin hankkimisesta. Juoksutreenien ohella tekisi hyvää treenata välillä jotain muutakin kestävyysurheilua. Viime syksynä olin jo hyvin lähellä ostaa Fatbiken, mutta jätin sen kuitenkin hankkimatta ja keskityin talven aikana hiihtämiseen. Olin myös tuon Fatbiken rinnalla pitänyt ajatusta katupyörän hankkimisesta. Lopulta kuitenkin kumosin nuo molemmat pyörätyypit ja päädyin hankkimaan cyclocross pyörän. Tulen polkemaan pääasiassa asfalttia, mutta välillä haluan käydä hiekkateillä ja helpoilla poluilla. Tähän cyclocross sopii parhaiten!

Helsingin Velosportissa käytiin yksi lauantai pyörimässä ja ihmettelemässä Cannondaleja. Katottiin vähän minkä kokoista ja mallista fillaria meikäläinen kaipaisi. Tähän saatiin selkeys jo sillä reissulla. Kyseessä olisi Cannondale CAADX 105. Lopulta minulta kesti pari viikkoa miettiä päätöstä. Sinä aikana sain myös vanhan 26″ Kona maasturin myytyä. Soitto Velosportin Ernolle ja pyörä tilaukseen!

Tällä viikolla Velosportista tuli tieto, että nyt fillari olisi noudettavissa. Menin samantien hakemaan ja samana iltana tuli tehtyä 37km tutustumislenkki Juuson kanssa. Nyt tällä viikolla on yhteensä  takana kolme fillarilenkkiä ja on kyllä upea fiilis, kun jalat eivät ole aina jokaisen treenin jälkeen hellänä. Etenkin akilles/kantapää seutu on ollut ajoittain kipeä, mutta pyöräilyn jälkeen ei ole tietoakaan kivuista. Nyt Vaarojen Maratoniin aion valmistua tekemällä molempia, juoksua ja pyöräilyä. Tuon kisan jälkeen aion sitten syksyn harrastaa pääasiassa fillarointia ja antaa jaloilleni kunnon tauon juoksusta.

Tulen kirjoittamaan Cannondalesta oman arvostelun kunhan saan lisää kilometrejä alle.

Processed with Snapseed.
Hakunilan purtsin paras lasku tai nousu
Processed with Snapseed.
Klo 6 aamulenkki pohjoisen Sipoonkorven ympäri

0 comments on “Cyclocross dude!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: