Trail running

Kiireiden kautta rentoutumaan – Elämää Pallaksen jälkeen

NUTS Pallas 55 km maaliviivan ylittämisestä on kulunut jo kolmisen viikkoa. Tuo huikean hieno kokemus on vähän väliä hiipinyt ajatuksiini. Tietty kisaraporttia kirjoittaessa jouduin muistella aika tarkastikin, mutta senkin jälkeen olen ilomielin muistellut Pallasta, sekä muita kauden hienoja koitoksia.

Pallaksen jälkeen otin treenien kannalta pari viikkoa tosi rennosti. Ekalla palautumisviikolla taisin tehdä ainoastaan yhden lenkin. Seuraavalla viikolla kolme, joista kertyi yhteensä 30 km. Yksi näistä oli vaimon kanssa treffi-ilta Sipoonkorvessa (kansikuva). Nyt tällä kolmannella kisan jälkeisellä viikolla tulen todennäköisesti juoksemaan taas aika perus treeniviikon eli n. 60 km. Tänään tein myös pitkästä aikaa pitkisen, jolle kertyi mittaa  26 km. Oli aika tuskaista menoa, kun juoksin mökillä kumpuilevaa tietä ja tuntui ettei jalat oikein tykännyt. Noh pikku hiljaa parannetaan.

Photo 5.8.2016 19.06.59
Ei hullumpi paikka päivitellä blogia

Vaikka treenaaminen on ollut viime aikoina rentoa, niin työrintamalla on ollut älytön kiire. Koko heinäkuu oli todellinen stressi kuukausi. Pallaksen reissu oli erittäin raskas pitkän autolla ajamisen takia ja tietty kisakin oli raskas. Kisan jälkeiset viikot olivat erittäin stressaavia, koska päivätyöni lisäksi valokuvauskeikkoja on ollut joka viikonloppu. Tuntui, että lomaa kaivataan oikein kunnolla. Onneksi se saapuikin heti elokuun alusta ja nyt pääsen pari viikkoa rentoutumaan mökillä perheen kanssa hengaillessa ja kevyitä lenkkejä tehdessä.

Seuraava Buff Tourin kisa minulla on vasta Vaarojen Maraton. Pyhä ja Nuuksio jäävät minulla valitettavasti väliin. Pyhän kisa lomani takia ja Nuuksio töiden takia. Ennen Vaarojen Maratonia ajattelin käydä juoksemassa ainakin yhden 10 tai 20 km kisan. En tosin ole vieläkään päättänyt, että minkä. Jos haluat ehdottaa elo- tai syyskuulle kisaa, niin kommentoi alle.

Vielä nopea paluu Pallakselle. Kisan jälkeen yksi mielenkiintoisimmista jutuista oli Stravassa Pyhäkeron nousun segmentti. Eli rannetietokoneen datasta on poimittu juoksijoiden aika tuolle Pyhäkeron nousulle. Eli kaikki ketkä käyttää Stravaa, niin heidän Pyhäkeron ajat on laitettu tuolle sivulle paremmuus järjestykseen. Tässä tämä lista jakoon. On suuri kunnia päästä itsekin näin kovien juoksijoiden kanssa samalle sivulle.

Näyttökuva 2016-08-05 kello 19.15.09
Strava – Pyhäkeron nousu

0 comments on “Kiireiden kautta rentoutumaan – Elämää Pallaksen jälkeen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: