Arvostelut Yleinen

Rocktape kinesioteippi

Olen innokas kroppani teippailija. Kinesioteippi on ollut yleisin vaihtoehto mitä olen käytän vammakohdissa. Siksi ajattelin kirjoittaa kevyen arvostelun aiheesta. Olen kokeillut markettien halpoja kinesioteippejä, apteekkien aavistuksen parempia ja nyt viimeisimpänä Rocktape merkkistä kinesioteippiä. Rocktape on selvästi markkinoiden kallein kinesioteippi, joten täytyyhän siinä olla jotain hyvääkin.

_DSF8960

Rocktape eroo kilpailevista kinesioteipeistä hauskoilla grafiikoillaan. Rocktapeja saa monen erivärisiä ja erilaisilla kuvioilla. Tämä on ihan hauska lisä. Itse olen suosinut mustaa, jossa on valkoisella Rocktape teksti. Lisäksi viimeksi hankin maastokuvioista. Pitäähän polkujuoksijalla olla erähenkistä kinesioteippiä. Jos vaikka onnistuisin maastoutumaan poluilla.. olipa hyvä heitto, hehe..

Paras puoli Rocktapessa on kuitenkin sen jäykkyys ja liiman pitävyys. Jäykkärakenne auttaa tosissaan teippiä venyttämään ja nostamaan ihoa, niin että verenkierto vammakohdassa on parempaa. Tämä on yksi syistä miksi kinesioteippiä käytetään. Kinesioteippiä käytetään myös eri alueiden tukemiseen.

_DSF8969
Pakkauksen mukana tulee hyvät ohjeet eri vammojen teippaukseen.

Hyvästä liiman pitävyydestä kertoo se, että olen parahaimmillaan pitänyt Rocktapea viikon verran kantapää/akilles alueella. Välillä suihkun jälkeen teippi on saattanut hieman irrota toisesta päästä, mutta kuivuttua se on taas kiinnittynyt. Kannattaa myös muistaa pyöristää teipin kulmat. Saksilla kun leikkaa kulmat pyöreiksi, niin teippi pysyy pitempään.

Rocktapessa tulee mukana loistava ohjeistus eri paikkojen teippaukseen. Tälläiseen ohjeeseen en ole törmännyt muilla teipeillä. Ohjeita kannattaa noudattaa todella tarkkaan, jotta teippauksesta on hyötyä. Kannattaa myös tutkia muita ohjeistuksia kinesioteippauksesta, jotta varmasti välttyy virheiltä. Etenkin teipin venytyksen kanssa kannattaa olla tarkkana.

DSC_6283-2556x1704
Akillesjänteet teipattuna Vierumäellä. Kuvassa vasemmalla. Maastokuvioinen taitaa olla polkujuoksijan oikea valinta? 🙂

Jos etsit hyvää kinesioteippiä, niin voin ilomielin suositella Rocktape kinesioteippiä. Itse en ole markkinoilla törmännyt parempaan. Kannattaa suosiolla jättää ne muutaman euron kinesioteipit hyllyyn pölyttymään ja maksaa kunnon teipistä. Rocktapen liiman loistava pito takaa sen, että maksat loppupeleissä parhaasta tuotteesta saman verran kuin halvasta. Lisäksi Rocktapen jämäkkämateriaali oikeasti tekee sitä mitä kinesioteipin tulee tehdä eli tukee, sekä venyttää ja nostaa ihoa.

http://www.rocktape.com

DSC_0289-01
Teippaukset Karhunkierroksella.

2 comments on “Rocktape kinesioteippi

 1. Hietsu, maratonhölkkääjä

  Täytyypä kokeilla, olisiko tuosta apua Karhunkierrosta lyhyemmilläkin matkoilla. teippausten kanssa joskus tulee mietittyä sitä, miten ennen pärjättiin ilman kompressiosukkia, kompressiohousuja ja kinesioteippejä. Mutta toisaalta eipä huvittaisi palata puuvillaisiin T-paitoihinkaan. Eli kehitys on hyvästä jos apuvälineiden ominaisuudet sopivat itselle.
  Kiitos vinkistä!

  Tykkää

  • Joo, varmasti toimii lyhyemmilläkin matkoilla. Vaikutuksen huomaa jo ilman urheilusuoritusta. Kannattaa testaa! 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: