Trail running

Kisavarusteet – TDS 145 km (UTMB)

Maailman tunnetuin ja odotetuin polkujuoksukilpailu, Ultra-Trail du Mont-Blanc (UTMB) on alkamassa! Kyseinen kisaviikko pitää sisällään eri mittaisia matkoja eri päiville. Omalle kohdalle osui arpa TDS 145 km matkalle. On hienoa päästä osallistumaan kilpailuun johon on jo hyvin haastava päästä sisään. Hakijoita on ympärimaailmaa ja osallistujakiintiöiden takia suurin osa hakijoista ei pääsee kisaan mukaan. Arpaonnen lisäksi pitää olla tarvittavat pisteet osallistumisoikeutta varten. Minä sain tarvittavat pisteet juoksemalla maaliin Karhunkierros 80 km ja Vaarojen Maraton 86 km kilpailut.

TDS 145 km / 9000 verttimetrin urakka minulla alkaa keskiviikkoaamuna klo 4.00 paikallista aikaa. Etenemistäni voi seurata kisasivuilta. Laitan tarkan linkin myöhemmin. Fiilikset ovat kaikista haasteista huolimatta ihan hyvät! Edellisestä kirjoituksesta voikin käydä lukemassa valmistautumisesta.

Varustepuolella on paljon tuttua kevään Karhunkierroksen varusteista. Tosin TDS:llä pakollisten varusteiden lista on huomattavasti pidempi. Otsalampulle tulee kunnolla käyttöä kun lähtö ja minun kohdalla kisan loppupuoli tullaan juoksemaan pimeässä. Myös vaatteita tulee olla mukana selvästi enemmän kuin Suomen kisoissa. Vuoristossa heikko sää voi koitella menijää.

Alla kaksi kuvaa varusteista. Toinen mitä puen lähdössä päälleni ja toisessa kuvassa liivi, vyö ja niihin pakattavat tavarat. Ravintopuoli ja pienimmät tavarat puuttuvat kuvista.

Nämä päälle

OXA21103

  1. Columbia Montrail Trans Alps FKT (UTMB edition) – nämä drop bagiin
  2. Columbia Montrail Caldorado III – nämä lähdössä jalkaan
  3. Petzl Nao ostalamppu (vara-akku ja varalamppu myös mukaan)
  4. Columbia Montrail Trucker lippis
  5. Columbia Montrail T-paita. Todennäköisesti saatan lähteä toisessa, vähän kevyemmässä Columbia Montrail Titan Ultra paidassa (kansikuvassa päällä).
  6. Garmin Forerunner 945 kello
  7. Columbia Montrail Titan Ultra shortsit
  8. Pyöräilyhanskat (estää hiertymät kävelysauvoista)
  9. Stancen sukat
Ja tässä muut varusteet

OXA21106

  1. Columbia Montrail pitkät trikoot
  2. Mountain Hardwear sadehousut
  3. Buff
  4. Avaruushuopa (side puuttuu kuvasta)
  5. Vedenpitävät hanskat
  6. Columbia Omni-Heat pitkähihainen
  7. Columbia Montrail Rogue sadetakki
  8. Columbia Montrail FKT tuulitakki
  9. Ultimate Direction Mountain liivi
  10. Black Diamond sauvat
  11. Ultimate Direction Utility vyö
  12. Petzlin varalamppu
  13. Ultimate Direction pullot

Juuri saavuttiin majoitukseen ja itseasiassa jo lentokoneessa tajusin, että UD:n vyö jäi kotiin. Nyt sitten kylille etsimään uutta.

 

0 comments on “Kisavarusteet – TDS 145 km (UTMB)

Jätä kommentti