Trail running

Vielä viikko

Bodom Trail meni miten meni. Pääasia oli päästä taas kokemaan loistavaa fiilistä joka Bodom Trailillä on joka vuosi ollut. Kavereita on kiva nähdä ja aurinkohan paistaa joka vuosi Bodomilla. Itse juoksuun minulla oman jännitteen toi selkävaivat, jotka kuitenkin olin saanut fyssarin avulla kuriin ja parempaan suuntaan. Ne ei onneksi häirinnyt ollenkaan kisassa. Ongelmaksi ja miksi juoksin vain 12 km teki keuhkot. Happi ei kulkenut koko juoksun aikana. Perheessä oli edellisellä viikolla pyörinyt flunssa ja se taisi saapua meikäläisenkin kiusaksi. Päätin kuitenkin kisata ja jättää tuohon 12 km kohdalle jos homma ei pelitä. Ja näin tein. Vauhti ei tosissaan ollut hirmu kovaa, koska edellisenä vuonna juoksin koko 21 km matkan ja silloin ekat 12 km menivät pari minuuttia nopeammin. Noh eipä haittaa, koska päätavoitteet ovat muualla ja yksi niistä tuleekin seuraavaksi eteen.

DSCF5825

Treenit Bodomin jälkeen ovat menneet vähän yskien, koska tuo flunssa jäi vähäksi aikaa pyörimään. En saanut tehtyä tiettyä pitkistä jota olin viikolle suunnitellut. Onneksi oireet helpottivat ja  viime viikonloppuna pääsin Korvessa tekemään pari ihan ok mittaista juoksua. Lauantaina kovassa vesisateessa pyörin Korvessa 26,5 km verran ja sunnuntaina mittariin tuli n. 17 km. Hyviä treenejä nuokin! Etenkin lauantain pitkiksellä testasin uutta Halo liiviä lähes täyteen pakattuna. On aika jännä liivi. Joutui yllättäen tekemään säätöjä kaikissa remmeissä, jotta sai liivin istumaan täydellisesti. Ajattelin ensin, että ei kai noilla kylki kiristyksillä mitään tee, mutta yllättäen juurikin niillä sain liivin istumaan täydellisesti. Testasin myös Springin geelejä ja nyt oli ekaa kertaa suussa heidän CanaBERRY geeli. Ai että kun hyvää! Tuli ihan mieleen oma suosikki smoothie. Maistoin banaania, mansikkaa ja kookosta. Täydelliset raaka-aineet Oksaselle! Nam! Sitähän pääse Karhunkierroksella herkuttelemaan!

OXA22882-1
Ultimate Direction Halo Vest sai Oksasen hymyilemään. Meinas ikenet revetä..
DSCF5549
Myös uusi Columbia Montrailin kuoritakki pääsi vesisateessa hyvään testiin.

Nyt noin viikko aikaa Karhunkierrokseen ja tarkoitus on ottaa rauhallisesti. Huomenna yritän tehdä vielä rauhallisen semi-pitkän. Lauantaina on huili-päivä, koska olen koko päivän kuvaamassa. Seuraava päivitys tuleekin olemaan Karhunkierroksen varusteista. Nyt on kenkävalintakin aikalailla tehty, mutta niistä enemmän seuraavassa päivityksessä.

Susanna_Tommi-1
Viime sunnuntain naatiskelua upeassa kelissä.

0 comments on “Vielä viikko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: