Ai vitsi miten mageesti tämä polkujuoksukausi on käynnistynyt. Nimittäin nyt on tulossa todella mageita tuotteita testiin. Osa tuotteista on jo ollut testissä ja osa on matkalla Oksasen officelle. Vuoden vaihteessa aloitin yhteistyön Columbian kanssa ja niistä olenkin kirjoitellut paljon. Columbian lisäksi on tullut muutamat muut todella mielenkiintoiset merkit käyttööni. Alla lista tuotteista joita pääsen testaamaan ja joista aion kirjoittaa blogiini. Suurin osa kirjoituksista menee kesäkuulle, koska tuotteet kokevat kovimman testin toukokuun lopussa, NUTS Karhunkierroksen 166 km kilpailussa.


Ultimate Direction Halo Vest

Markkinoiden kevyin liivi tilavuuteensa nähden. Olen käyttänyt alkuvuoden Ultimate Directionin Mountain Vestiä eli rakastuminen Ultimate Directionin tuotteisiin on jo tapahtunut. Katotaan miten Halo istuu Oksasen yläkroppaan.

UD2019_HaloVest_Front_Print__42844.1548796206.jpg

 


Ultimate Direction Utility Belt

Viime viikonloppuna Bodomilla ensimmäinen todellinen testi ja toimi loistavasti. Kerron yksityiskohdista myöhemmin.

OXA12254


Spring geelit

Voin jo nyt paljastaa, että Spring CanaBERRY on parhaimman makuinen geeli mitä Oksasen suuhun on eksynyt!!! Kirjoitan myös muista Springin geeleistä. Long Haul niminen Spring ei ole ehkä yhtä hyvän makuinen, mutta siinäkin on omat puolensa.

IMG_7164


Sudio Regent II kuulokkeet

Tällä kertaa vähän kookkaammat kuulokkeet. Mutta sopiiko juoksuun? Kirjoitan myös Sudio Trettonista, joka on kevyt päivitys Sudio Tre kuulokkeisiin.

IMG_6890.jpeg


Garmin Forerunner 945

Olen ollut pitkään kilpailevan merkin käyttäjä, mutta nyt tuli mahdollisuus testata uunituoretta Garmin Forerunner 945 kelloa.

cf-lg-1f31215e-e1d4-4ae6-91ae-0229df8e528b.jpg


Columbia Montrail kisavarustus

Eli mitä vaatteita ja kenkiä aion käyttää Karhunkierroksella. Niistä tarkemmin Karhunkierroksen ennakossa.

OXA12243

0 comments on “Tulossa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: