Trail running

Kausi käyntiin Bodomilla

En tiedä odottiko blogini lukijat tälläistä artikkelia. Viikko sitten kirjoitin älyttömistä selkävaivoista ja nyt kirjoitan huomisesta kilpailusta. Aika nopea muutos vai mitä? Noh suuri kiitos tästä fyssari Tiina Krusbergille! Kävin hänen luonaan maanantaina ja siinä sitten tutkittiin Oksasen runkoa. Selvisi, että lonkkani on niin jumissa, että se aiheuttaa selkäkipuja. Tiina sitten paino lonkankoukistajasta ja liikutteli meikän koipea ja yhtä äkkiä selkäkipu oli poissa. Olin ihan ällikällä lyöty. Mutjoo näin se vaan on. Kroppa on aikamoinen mysteeri ja vähän kaikki vaikuttaa kaikkeen. Fyssari Tiina antoi myös muutamat hyvät liikkeet kotiin vietäväksi. Niitä nyt ollaan jumppailtu joka päivä ja hyvin huomaan kuinka ne auttavat. Täysin terve selkä ei ihan vielä ole, mutta parempaan suuntaan menossa. Huomisen kilpailuun Tiina antoi luvan, koska liikuntahan on vain hyväksi näissä vaivoissa. Puhuttiin kyllä, että jos vaivoja tulee niin jätän Bodom Trailin ensimmäisen kierroksen jälkeen kesken. Ai vitsi miten siistiä on ollut juosta tällä viikolla. Askel tuntunut todella hyvältä kun lonkka on nyt avattu. Eli ihan hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä huomiseen Bodom Trailiin!

Huomiseksi on luvattu viileää säätä ja se pistääkin vähän miettimään mitä pukisi päälle. En nyt aio mitään toppatakkia ja kurahousuja laittaa, mutta lähinnä irtohihat ja ehkä hanskat joutuu lisäämään normaaliin Bodom varustukseen. Eli shortsit ja t-paita, mutta niiden lisäksi käsiin lämpöä. Nestettäkään ei tarvitse ihan hirmuisesti. Otan kuitenkin Ultimate Directionin Utility vyön lantiolle ja siihen 0,5l pullo ja hieman vettä sisälle. Lisäksi pari Springin geeliä mukaan. Katotaan nyt mitä siinä kiireessä ehdin syödä. Jalkoihin lähtee Columbian Alpine FTG kengät. Kyseessä on todella kevyet ja hyvällä pidolla varustetut Columbia Montrailin uutukaiset! Shortseina aina luotettavat Columbian Titan Ultra shortsit joissa kolme takataskua. Paitana Columbia Montrail Trinity Trail t-paita, joka ei ole malliston kevyin ja hengittävin eli sopii hyvin huomiseen viileään keliin. Sukat tottakai Stancen!

OXA12243
Koko setti (tai irtohihat ja hanskat puuttuu). Paidan rypyt paljastaa miten Oksanen säilyttää urheilupaitoja..
OXA12251
Columbia Montrail Alpine FTG
OXA12254
Ultimate Direction Utility Belt. Tulossa erikseen arvostelu!
OXA12255
Spring energy. Kuvassa Long Haul. Saatan ottaa myös toista makua.

0 comments on “Kausi käyntiin Bodomilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: