Trail running

Team Osmon SuperSunnuntai

Aaaah kun oli ihanaa viime sunnuntaina! En muista, että pitkiksellä olisi ollut ikinä noin kivaa. 30 km vierähti nopeasti hyvässä seurassa ja surkeassa säässä. Nojoo ei sää nyt hirveän surkea ollut, ennemminkin juoksualustassa ei ollut kehumista. Jäätä ja sohjoa.

Startti oli klo 7.00 Sipoonkorven Kalkkiruukin parkkikselta. Siis nykyäänhän toi tunnetaan niemellä Kalkinpolttajanpolku. Seiskalta parkkiksella oli minun lisäksi AP Tammilehto. Ajatuksenamme olisi kiertään 5 km /150 verttimertrin kalkkiruukin lenkkiä n. 3-4 tuntia. Myöhemmin seuraamme liittyisivät muut Team Osmon ukot, Heikki ja Juuso.

DSCF4704-Edit
AP hurjastelemassa Korven jäällä

Onneksi tuli otettua nastat, polut olivat paikoitellen erittäin liukkaita. Vielä kun nuo liukkaimmat kohdat olivat jyrkissä ylä- ja alamäissä. Yksi kierros ehdittiin kiertää kunnes Heikki liittyi seuraamme. Nyt letkassa paineli kolme ukkoa. Oli kiva pitkästä aikaa päästä kavereiden kanssa vaihtamaan kuulumisia ja telakkaraportteja – #juoksijaeitervettäpäiväänäe.

Neljännelle kierrokselle mukaamme liittyi Juuso. Oltiin puhuttu, että otetaan vähän kuvia ja videota, joten viides kierros pyhitettiin kuvaamiselle. Saatiin myös erinomaista viihdettä kun Juusolla ei ollut nastakenkiä. Ainakin yksi hanuripyllähdys päästiin todistamaan. Good times! 🙂

DSCF4592.jpg
Heikki & Juuso
DSCF4628-Edit.jpg
Heikin parkour hetki

Jokaisella meillä tuli hieman erilaiset ja eri mittaiset lenkit. AP joutui lopettamaan vähän aikaisemmin ja Heikki ja Juuso veteli lopuksi vielä vähän omia reittejä. Meikäläinen pysyi kiltisti Kalkkiruukin polulla ja kuuden kierroksen jälkeen päätin jättää leikin kesken. Mittarissa oli 30 km ja n. 800 verttimetriä. Olisi jaksanut piteempäänkin, mutta aika tuli vastaan ja perhe odotteli jo kotona. En ole suuri ympärjuoksufani, mutta kylläpäs meillä oli kivaa! Ei välttämättä tarkoita kehittymisen kannalta hyvää kun ei joutunut irvistelemään, mutta ainakin oli kiva juosta hymyssä suin.

DSCF4636-Edit-2
Juuson askel
DSCF4722-Edit
Juuso Simpanen

Tässä vielä Juuson Youtube klippi päivän tapahtumista:

0 comments on “Team Osmon SuperSunnuntai

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: