Trail running

Ringo 2007-2019

Paras kaveri on poissa. Sitä ihmettelee kuinka paljon koira muokkaa ihmistä. Ringo teki meistä parempia ihmisiä. Ringo näytti meille luonnon ja ohjasi sinne seikkailemaan. Ringo opetti välittämään ympäristöstä. Ringo vaelsi Lapin tunnetuimmat vaellusreitit, huiputti Haltin ja piti poroille jöötä. Ringo toi kuonon polvelle kun olo oli surullinen. Ringo oli kaikkien kaveri, aina häntä heiluen tervehtimässä. Rakas Ringo, juokse kovaa missä ikinä seikkailuitasi jatkat!

oxa25080-1200

0 comments on “Ringo 2007-2019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: