Trail running

Team Oksanen sai uuden vahvistuksen

Meidän perheessä eletään onnellista ja yllätys, yllätys kiireistä aikaa. 🙂 Meille syntyi muutama viikko sitten uusi perheenjäsen, jee! On muuten aika hurjia noi synnytykset! Keskellä yötä kaahaten naistenklinikalle ja vauva melkein syntyi autoon. Ainiin ja pyörryin ensimmäistä kertaa elämässäni. Vähän nolottaa, kun vaimoa pitäisi tukea ja auttaa kaikin keinoin ja sitten sitä itse lähtee tutkimaan sairaalan lattiaa. Noh onneksi ei tullut kauaa oltua tajuttomana, eikä kolahtanut pahasti. Heräsin samantien ja lattialla makaillessani kuulin kätilön mainitsevan ”isä pyörtyi.” Samantien suulleni nousi todella leveä hymyä. Tajusin tehneeni klassisen isän pyörtymisen.

Synnytys sujui kaikin puolin hyvin ja paljon nopeammin kuin ensimmäisen lapsen kanssa. Nyt sitten ollaan totuteltu uuteen arkeen neljä henkisenä perheenä. Kaiken ihanuuden keskellä on huomannut kiireet ja vähentyneet treenimäärät. Nyt on se hetki elämästä, että treenaamiselle ei vaan enää oikein riitä tarpeeksi aikaa. Varsinkin nyt kun minulla on menossa töiden kanssa kiireisin aika vuodesta. Yritän kyllä parhaani mukaan saada itteni kuntoon lokakuun alussa kisattavaan Vaarojen Maraton 134 km kisaan. Todennäköisesti en tule olemaan elämäni parhaassa kunnossa, mutta kunhan pääsisi maaliin.

Vaarojen Maraton 134 km varten treeni suunnitelma on seuraava: juoksen aina kun mahdollista. Eli en pysty tekemään mitään tarkkaa treeniohjelmaa, vaan elän päivän kerrallaan. Pitkikset tulevat todennäköisesti sijoittumaan yö-aikaan. Se on hyvä, koska suuri osa Vaarojen Maratonia juostaan pimeässä otsalampun kanssa. Pitkikset ovat ne mille tuntuu olevan suurin vaikeus löytää aikaa ja siksi olenkin kaavaillut niitä illalle/yölle.

DSCF3933DSCF2638

Motivaatiokin on alkanut löytymään takaisin. Vielä kuukausi sitten tuntui, että ei oikein huvita treenata kun ei ole lähellä mitään kisaa ja otti päähän kun Pallas jäi väliin. Nyt Vaarat lähenee kovaa vauhtia ja hinku treenata on suuri!

Pahoittelut, että blogin kanssa on ollut viimeaikoina vähän hiljaisempaa, mutta siihen syy löytyy yllä mainituista kiireistä. Yritän parantaa ja yritän löytää aikaa kirjoittamiselle. Ainakin minulla on paljon hyviä juttuja mielessä ja testissä on ollut uusia tuotteita. Joten pysykää kanavalla! 🙂

DSCF1207

TeemuOksanen_EatGrub-4

DSCF3977

2 comments on “Team Oksanen sai uuden vahvistuksen

 1. Paljon onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Olen ollut tuossa hommassa kolme kertaa ja kolmannella kerralla ehdittiin olla vain 20 min sairaalassa ennen lapsen syntymää. Miehen tehtäväksi jäi keräillä mun vaatteita, kun kiireellä siirryttiin huoneesta toiseen. Onneksi ei pyörtynyt. 😉 Mä olen meidän perheessä se pyörtyilijä, ja pyörryin mm. verikokeen otossa kolmatta lasta odottaessani.

  Ekat viikot vauvan kanssa on aika kiireisiä, ennen kuin rytmi löytyy. Muistan, että aika paljon siinä tarvitsi miehen apua, kun lapsia olikin kaksi. Kolmannen kanssa siihen tohinaan oli jo tottunut.

  Vauvantuoksuisia päivä ja hyviä treenejä! 🙂

  Tykkää

  • Teemu Oksanen

   Kiitos Elina! Teillä ollut näköjään vielä vauhdikkaampi synnytys! 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: