Trail running

Kausi päättyy Kolilla

Piti alunperin tälle viikolle saada Mallorcan reissuraportti ulos, mutta pienien kiireiden ja ison artikkelin takia se jää vielä odottamaan. Kirjoitetaan nyt kuitenkin jotain… 🙂

Nimittäin lauantaina päättyy kisakausi Kolilla. Tänä vuonna osallistun 86 km kilpailuun. Tarkoittaa sitä, että maraton reitti kierretään kahteen kertaan. Tulee olemaan tähän astisen uran raskain reitti. Nimittäin viime vuonna reittiä muutettiin rankempaan suuntaan ja nousumetrejä tuli reippaasti lisää. Kolin kummut tuli kunnolla tutuiksi ja silloin jo tuo yksi kierros tuntui super raskaalta. Saas nähdä miten kaksi kierrosta menee… Toisaalta odottelen lauantaita innolla, koska tiedän olevani hyvässä kunnossa. Aina on tietty kysymysmerkkejä, että miten jalat ja vatsa kestää jne. Myös jalkapohja on hieman vihoitellut. Pystyy juoksemaan, eikä ole super kipeä, mutta hieman on tuntemuksia. Onneksi kinesioteippaus ja Burana tarjoaa pientä helpotusta.

Kolin viivalle lähtee monta kovakuntoista ja tuttua juoksijaa. Itseasiassa samoja herroja kenen kanssa Karhunkierroksella köröteltiin samassa letksassa. Ainakin on hyvin etukäteen tiedossa kenen kanssa saatetaan juosta samaa vauhtia.

Ensi viikolla sitten kisaraporttia Kolilta. Ehkä sen jälkeen tarinaa Mallorcan matkasta. Pysykää kanavalla ja tsemppiä Kolilla starttaaville!

IMG_4753.jpg
Pakkailua. Ensimmäistä kertaa lähden ultramatkalle Columbia Montrail Caldorado kengillä. Drop bagiin vanhat tutut Bajadat.
_DSF0947-2500
Viimeistelyä Korvessa

0 comments on “Kausi päättyy Kolilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: