Arvostelut Cycling

Isadore kesäkitti

Tänä kesänä on tullut fillaroitua täysin Isadoren fillarivaatteissa. Paitana on toiminut Isadoren Signature Jersey ja alakropassa Isadoren bibsit. Paita on loistavaa merinovillaa ja se soveltuu mainiosti Suomen ”ei niin kuumiin” kesäpäiviin. Bibsit ovat Isadoren suosituimmat persumallit. Taitaa virallinen nimi olla Isadore Men Bib Shorts.

Tässä näiden vaatteiden yksityiskohtia, sekä plussat ja miinukset:


Isadore Signature Jersey

_DSC9288

Plussat:

+ Istuvuus. Tilasin M-koon, vaikka Isadoren nettisivujen mukaan minun mitoille kävisi paremmin L-koko. Kireys on loistava ja kivan aerodynaaminen! Pituutta voisi olla vähän enemmän, mutta sen saisi sitten L-koolla. Ennemmin valitsen kireyden. Merinovilla venyy kivasti joten aavistuksen pienempi koko ei haittaa.

IMG_0327-2.jpg

IMG_0305-2-11.jpg

+ Taskut. Kolme taskua takana. Yhden taskun sisältä löytyy vielä pieni vetoketjutasku. Hyvä paikka esim. avaimille tai luottokortille. Erittäin venyvä merinovillakangas mahdollista isommankin liivin tai takin pakkaamisen takataskuun. Olen saanut mm. Isadoren järeän Merino Membrane Vestin käärittyä keskimmäiseen takataskuun.

+ Materiaalit. Merinovillaa! Oksanen RAKASTAA merinovillaa! Suomen kesässä lämpötilat useasti pysyttelevät +15-25 asteessa ja niille lämpötiloille tämä paita on aivan loistava. Jos mennään lähemmäksi +30 astetta, niin sitten voi olla vähän liian lämmin. Merinovilla materiaalina on aivan huikea! Se lämmittää vaikka olisi märkä ja siihen ei tartu ikävä hienhaju. Hihat ja kyljet ovat ohuempaa ja huomattavasti hengittävämpää materiaalia. Fiksuja ratkaisuja!

+ Ulkonäkö. Isadore osaa tehdä erittäin tyylikkäitä vaatteita! Heidän designit ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Tässä minun paidassani viehätti Atlantin sininen väri ja mustat hihat. Oranssi logo ja raita takana ovat kivat yksityiskohdat. Ja yksityiskohtiahan Isadoren tuotteista ei puutu! Myyntipaketeista asti kaikki on mietitty tarkkaan. Ostaja saa todellisen premium fiiliksen.

IMG_1014

Miinukset:

Nyppyyntyminen. Kyseessä on kallis tuote ja siltä odottaa todellakin premium luokan laatua. Ikävä kyllä minun paidassani näkyy jo pieniä nyppyyntymisiä. Nuo ei haittaa yhtään minun pyöräilyäni, mutta esteettisessä mielessä ei ole kiva. Taitaa olla oleellinen ongelma villatuotteille?

https://isadoreapparel.com/signature-jersey-atlantic-blue-jet-black


Isadore Bib Shorts

_DSC9299

 

Plussat:

+ Säämiskä/pehmuste. Bibsejen tärkein osa-alue on tietty peppupehmuste. Säämiskä on oltava oikeanlainen, jotta hiertymiltä ja muilta hanurikivuilta vältytään. Olen omistanut kahdet erilaiset Castellin bibsit ja vertaan Isadoren bibsejä niihin. Isadoreissa säämiskä ei ole ihan yhtä paksu, mutta se on leveämpi ja laajemmalle alueelle tehty. Eli tuntuma satulaan ei ole liian löllö vaan juuri sopiva. Pidän kovasti myös siitä miten pehmuste ulottuu laajemmalle alueelle. Varsinkin etupuolella on kivan, kun herkemmät alueet saavat paksumman suojan. Tämä miellyttää varsinkin viileämmillä lenkeillä. Olen tehnyt Isadoren bibseillä n. 100 km lenkin ja kipuja peppuun ei tullut.

_DSC9309
Leveä säämiskä

IMG_3741 (1)-2

+ Olkaimet. Todella mukavat ja leveät olkaimet. Pitkän lenkin jälkeen olkapäät eivät olleet punaiset ja hiertyneet.

+ Materiaalit. Nämä Isadoren perusmalliset bibsit eivät ole kaikista ohkaisimmat. Joten se tekee niistä loistavat Suomen kesäkeleille. Omassa gravelgrinding käytössä ne ovat olleet loistavat +10-25 asteisilla keleillä. Ei liian kuumat, eivätkä liian viileät. Jos lämpotila huitelee lähempänä +30 astetta, niin sitten vähän kevyemmät ja hengittävämmät bibsit ovat fiksumpi vaihtoehto. Isadorelta löytyy malli nimeltä Isadore Climber Bibs. Jos etsii bibsejä jotka ovat mukavat mahdollisimman laajalla lämpötilalla, niin tässä on todellakin sellaiset!

_DSC9314.jpg

 

+ Ulkonäkö. Näistä ei löydy mitään ralliraitoja ja karkkimaisia logoja. Yksinkertainen on tyylikästä! Bibsit ovat kokonaan mustat. Ainoastaan reisien kohdalla on lähes näkymättömät Isadoren logot, jotka toimivat myös heijastimina.

IMG_3732 (1)-11

Miinukset:

–  Gripperit. Eli lahkeiden sisäpuolen pitävät osat eivät ole kaikista pitävimmät. Ne ovat kyllä tyylikkäät Isadoren logoilla varustetut, mutta juuri tuo logo ei tuo tarpeeksi pinta-alaa pitävälle materiaalille.

_DSC9303

–  Logot ei näy. Pidän siitä, että bibsit ovat yksinkertaiset ja koko mustat, mutta esim. logo voisi olla vähän näkyvämpi. Nyt se on myöskin tumman värinen ja ei juurikan erotu mustista bibseistä. Logo voisi olla vaaleammalla värillä, samanlailla kuin Isadoren Climbers Bibseissä.

_DSC9302

Tilasin L-koon bibsit. Leveä lantiosena ukkelina, minun lantion mitta on 89 cm. Isadoren nettisivuilla mainitaan L-koolle 85-90 cm, joten se on juuri oikea koko minulle!

https://isadoreapparel.com/men-bib-shorts


 

Yleinen fiilis molemmista tuotteista on aivan loistava! Pidän yksinkertaisista ja tyylikkäistä pyöräilyvaatteista. Vielä kun siihen lisätään Isadorien toimivuus ja laatu, niin paketti vaikuttaa lähes täydelliseltä! Molemmat nämä tuotteet sopivat parhaiten kevyt vauhtisille ja pitkille lenkeillä. Hikisille ja kovatempoisille kannattaa etsiä jotain kevyempää ja hengittävämpää. Isadoren mallistosta löytyy mm. Climber– ja Echelon-mallistot.

0 comments on “Isadore kesäkitti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: