Trail running

Juoksuselfien lyhyt oppimäärä – Juoksija-lehti

Kaksi viikkoa NUTS Ylläs Pallas 134 km kilpailuun!

Viime viikolla ei tapahtunut treenien kannalta mitään mullistavaa. Pelkästään muutama rento lenkki ja pyöräilyä. Viikonloppukin vierähti työreissussa Vaasassa ja sillä matkalla en ehtinyt tehdä muuta kuin töitä.

APC_0022IMG_0896 (1)

Alkuviikosta kävin hieronnassa ja sen jälkeen paikat olivat sellaisessa kunnossa, että ihan heti ei tehnyt mieli lähteä lenkille. Heti hieronnan jälkeen paikat olivat hellänä, mutta seuraavana päivänä törkeen hyvässä kunnossa. Olenkin ihmetellyt, että miksi en käynyt hieronnassa aiemmin. Sain myös tärkeää tietoa siitä mikä aiheuttaa kantapäähäni kipuja. Varasin heti seuraavankin ajan ja se tulee olemaan samalla viikolla kuin Pallaksen kisa. Eiköhän koivet saada hyvään kuntoon ennen kisaa!

Suositus: https://physioproteam.avoinna24.fi

Viimeinkin julkaistiin Juoksija-lehti, jossa oli minun juoksuselfie-artikkeli. Tuossa artikkelissa annan vinkkejä siitä miten ottaa hyviä kuvia itsestään juoksulenkeillä. Tuollaisia kuvia olettekin ehkä nähneet täällä. 🙂 Artikkelissa oli myös muutama uusi, julkaisematon kuva. Ne voisinkin päivittää tänne jossain vaiheessa.

_DSF0387_DSF0383_DSF0389

0 comments on “Juoksuselfien lyhyt oppimäärä – Juoksija-lehti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: