Trail running

Alkuvuoden taistelua

Kevät tulee vauhdilla ja kisat lähenee. Alkuvuoden treenit ovat menneet hieman taistellen. Pieniä vaivoja ollut kantapääosastolla ja vähän flunssaakin pukannut. Pari ihan hyvää viikkoa on mahtunut alkuvuoteen, mutta se ei ole ihan se määrä mitä tavoittelin.

Tämän vuoden yksi pääkilpailuista on Karhunkierros 80 km ja siihen on tällä hetkellä 12 viikkoa aikaa. Onneksi aikaa on vielä ihan kohtuu hyvin, mutta nyt pitää alkaa tosissaan kiristämään treenejä. Viime viikko oli jo ihan hyvä. Sain kokonaiskilsat ihan ok tasolle ja viikonloppuna vedin peräkkäisinä päivinä pitkikset. Lauantaina kävin  Markin ja MP:n kanssa rymyämässä Sipoonkorven lumisilla poluilla ja sunnuntaina vedin katupitkiksen.

Photo 4.3.2017 13.35.18.jpg
Mark ja MP oli niin nopeita kavereita, että jouduin oikaista kuvaa varten.

Treeniohjelmaan on myös mahtunut fillarointia. Tehnyt välillä hyvää säästellä jalkoja iskuilta ja onhan tässä aika pahasti jäänyt koukkuun koko pyöräily touhuun. Oman haasteen tekee kylmässä pyöräily, mutta onneksi yhteistyökuvioiden kautta on päässyt käsiksi loistaviin talvikamoihin. Kesällä kiinnostaisi osallistua johonkin Gravel Grinding -kisaan. Jos tiedät jonkun hyvän kisan, niin vinkkaatko kommenteissa.

img_8462

Salitreenit ovat myös tulleet takaisin ohjelmaan. Pyrin käymään vähintään kerran viikossa Liikuntakeskus VIDAn punttiksella. Siellä treenit keskittyvät lähinnä juoksua tukeviin liikkeisiin. Myös juoksumattoa on tullut tampattua ja sitä olen käyttänyt tempojuoksuihin. Sisätiloissa juoksu on mitä on, mutta ainakin juoksumaton vaimennus tekee jaloille parempaa, kuin asfaltti.

Katsellessani edellisvuoden aikoja ja sykkeitä, niin ihan hirveästi tämän hetkinen kunto ei tyydytä. Toivotaan, että pääsen jatkossa treenaamaan terveenä, niin ehkä se kunto alkaa sieltä löytymään. Ainakin treeniohjelma on selvillä. Nyt vaan pitää päästä toteuttamaan.

img_8223
Sipoonkorven peruskymppi.

Kenkäosastolle on tälle kaudelle tulossa muutos. Olen pitkään juossut Adidaksen kengillä, koska tähän merkkiin minulla on ollut hyvä linkki. Muutosten tuulet puhaltavat ja ensi kauden polkujuoksut tulen juoksemaan toisella merkillä. Vielä en kerro enempää, vaan kirjoitan tästä oman postauksen parin viikon sisällä. Uudet kengät vaikuttavat speksien puolesta aivan loistavilta ja merkillä on pitkä historia lajin parissa.

Kivaa viikkoa kaikille! Pysykää kanavalla! 🙂

img_8375
Uuh aurinko!

0 comments on “Alkuvuoden taistelua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: