Trail running

Sipoonkorpi selfiet – elämää Karhunkierroksen jälkeen

Yleensä tulee korvessa lenkkeiltyä yksin. Kännykkä on aina lenkeillä mukana ja joskus pieni kamerakin (Fujifilm X100S) lähtee matkaan. Kuvaukset ovat yleensä olleet lähinnä omien varpaiden, otsan ja metsän kuvailua. Olenkin ajatellut, että olis kiva saada juoksukuvia missä miljöötäkin näkyisi.

Eilen päätin ottaa pienen kännykkäjalusta lenkille mukaan. Kameraa en ottanut, koska halusin säästää painossa ja valoakin oli riittävästi kännykkäkuvaamiseen. Lähdin Sipoonkorpeen vetämään 15km peruslenkkiä. Tuumailin alkumetreillä, että jos tällä kertaa pitäisin vaikkapa Brännbergin huipulla pienen kuvaus-session. Olihan se mini-jalustakin tullut pakattua liiveihin.

Brännbergin huipulla tsekkailin hieman aurinkoa ja löysin sopivan paikan jossa puiden välistä paistoi aurinko ja kalliokin näkyi kivasti. Asetin kännyn jalustalle, tein nopean asettelun ja asetin 10 sekunnin ajastimen. Lähdin äkkiä kipittämään pois päin kännykästä ja sitten tuijotin kun kännykän salama välähteli kiihtyvään tahtiin. Eli se ilmoitti kuinka monta sekuntia ajastuksessa on jäljellä ja milloin kuva otetaan.

Oli aikamoista säätämistä. Ajoituksen kanssa oli omat haasteensa ja sen kanssa, että sain jotenkin luontevan näköistä juoksuasentoa. Otin n. 8 kuvaa joista muutama oli ihan kelvollinen.

DSC_0330-2
Sipoonkorpi juoksuselfie

Elämä Karhunkierroksen jälkeen..
Fiilis on ollut aivan mahtava KK:n jälkeen. Oli siisti heti kisan jälkeen lueskella SOMEsta muiden blogi-kirjoituksia ja tsiigailla kisassa otettuja kuvia ja videoita. Lisäksi ekasta ultrasta viisastuneena tein heti päätöksiä tulevaa Pallaksen ultraa varten. Lähinnä mietin vauhdinjakoa ja kenkävalintaa.

Treenaamisen kannalta kisan jälkeinen viikko oli todella hyvä. Palautuminen kävi yllättävän nopeasti. Taisin pitää 5 lepopäivää juoksusta. Ekat lenkit tein Sipoonkorven poluilla ja viikon päätin reippaan vauhtiseen asfaltti pitkikseen. Tällä pitkiksellä pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan uutta lisäravintoa nimeltä Tailwind. Maistui hyvältä ja todennäköisesti tulevissa kisoissa tulen käyttämään Tailwindiä. Kysessä on jauhe, joka kaadetaan veden sekaan. Siitä sitten saadaan riittävä ravinto, jolla korvataan geelit ja urkkajuoma.

_DSF7969-3
Herkullista Tailwindiä

Tämä viikko on myös mennyt kivasti. Takana on nyt kaksi lenkkiä Sipoonkorvessa. Toinen kymppi ja toinen 15km. Tavoite olisi saada yhteensä 70-80km tälle viikolle. Viikon ajattelin päättää n. 30km pitkikseen Sipoonkorvessa.

Tälläistä tällä kertaa. Hyvää kesäkuutta kaikille!

DSC_0334-2
Sipoonkorpi juoksuselfie #2
DSC_0312-3.jpg
Bisajärvi päästelee iltaisia höyryjä

0 comments on “Sipoonkorpi selfiet – elämää Karhunkierroksen jälkeen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: