Trail running

Mitkä kengät Karhunkierrokselle?

Nyt on suuri ongelma… Tai ei tää mikää suuri ole, mutta on pistänyt pääkoppaan ylimääräisiä pohdintoja. Eli olen Bodomin jälkeen alkanut miettimään kenkiä millä juosta Karhunkierroksen 53km. Olen jo talvella miettinyt, että juoksen tuon kisan varmasti Adidas Raven Boosteilla. Noilla kengillä juoksin viime vuoden polkumaratonit, joten luulis toimivan Karhunkierroksella. Ongelma on vaan siinä, että korkkasin tähän kauteen uudet Ravenit (kuvassa punaiset) ja ne eivät meinaa millään päästä sinuiksi jalkojen kanssa. Eli on ollut suuria ongelmia sisäänajon kanssa. Olen saanut kantapäät auki ja muutenkin rasittanut jalan kantapääosastoa. Tuntuu, että nuo kengät vaativat paljon enemmän sisäänajoa, kuin viime kauden Ravenit. Nyt olen päätymässä siihen, että lähden kevyemmillä ja vähemmän vaimennetuilla Adidas Adizero XT Boosteilla. Nuo kengät ovat toimineet loistavasti lyhyemmillä matkoilla ja viime sunnuntain 30km pitkis meni niillä loistavasti. Eli nyt suurella todennäköisyydellä lähden Adizeroilla, vaikka pitkään mietinkin Raveneita. Tietty viime kauden, melkein loppuun ajetut Ravenit ovat myös yksi vaihtoehto, mutta luulen keveyden voittavan tämän taiston ja lähden Adizeroilla.

Ei mulla muuta. Nähdään Kuusamossa!

_DSC5431-2
Adidas Adizero XT Boost

0 comments on “Mitkä kengät Karhunkierrokselle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: