Trail running

Synttärisankari Ringo

On se vaan ihmeellistä miten ihminen kiintyy koiraan. N. 9 vuotta sitten harkitsin pitkään, että kannattaako koiraa ottaa. Sehän vaatii hurjan määrän aikaa ja hoitoa. Nyt kun ajattelee tuota, niin kyllä olen iloinen että päätin tämän karvakaverin ottaa elämäämme. Ringosta on ollut älytön määrä iloa! Ainainen ilopilleri. Ringo on myös syypää siihen, että aloin aktiivisesti liikkumaan luonnossa. Halusin lähteä näyttämään Ringolle Lappia ja samalla tutustua itse tähän maagiseen paikkaan. Olemme siis päässeet kokemaan paljon yhdessä. Ringo on myös erinomainen kirittäjä polkulenkkien ylämäki osuuksilla…

Hyvää syntymäpäivää 9 vuotias Ringo!

0 comments on “Synttärisankari Ringo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: