Arvostelut Yleinen

Kuukauden olut: Blanche de Namur

Tällä kertaa kuukauden oluena on Blanche de Namur, Belgialainen vehnäolut. Erikoista, mutta Blanche de Namur osui ensimmäisen kerran meikäläisen kouraan ABC-aseman hyllystä. Oltiin ajelemassa kotiin Riihimäen Erämessuilta ja illaksi piti löytää joku hyvä perjantai-illan olut. Yllättäen ABC-asemalla olikin tarjolla jotain muutakin kuin rivilageria, niin valitsin tämän. Valintaan vaikutti myös etiketissä mainittu ”World Beer Awards – Best Wheat Beer”. Pakkohan tämän on olla hyvää! Maku on aika erilainen, kuin mitä aikaisemmin olin tottunut vehnäoluissa maistamaan. Vois sanoa, että lähimpänä samaa makumaailmaa on huippusuosittu Hooegaarden. Aika pehmeä ja jopa hieman makeahko. Pullo on myös sen verran siisti, että sen kyllä huomaa kaupan hyllyllä. Blanche de Namur on Belgialaisen du Bocq perhepanimon tuotteita.

Blanche de Namur sai seuraavan maininnan Oluiden MM-kisojen tuomaristolta: ”Kuahkea, pehmeä ja täyteläinen, Blanche de Namur on erittäin korkealaatuinen vehnäolut. Heti ensimmäisestä huikasta tunnet sen pyöreyden ja hienouden, jotka tekevät siitä erinomaisen vehnäoluen. ”

Maistakaa ja kommentoikaa mitä tykkäsitte!

0 comments on “Kuukauden olut: Blanche de Namur

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: