Trail running

Nastoja kehiin!

Taas on yksi kenkäpari nastoitettu. Tuli aikoinaan tehtyä nastoituksia päivätyönä Puhoksessa. Nyt pienellä muistelulla homma hoitui taas. Nyt nastoitus kengäksi valitsin syksyllä korkatut Adidas Response Trail Boostit. Näiden kenkien pito on jo ilman nastoja aivan uskomaton, joten ei pitäis talvella olla ongelmia pidon kanssa. Adidas Response Trail Boost valittiin myös Trail Running lehden pahaaksi liukkaan sään kengäksi. Itse olen myös ihastunut näihin erittäin mukaviin kenkiin. Saisi olla vähän kevyemmät, mutta muilla osa-aluille Responset tuntuvat todella hyviltä.

Suosittelen jokaiselle ketkä talvella harrastaa juoksua nastakenkien käyttöä. Viime talvena yritin vähän aikaa juosta liukkailla säillä ilman nastoja, mutta siitä sai vain paikat kipeiksi. Ilman kunnon pitoa sitä vääntelee ja jännittää kroppaa, niin että paikat saa hajalle. Itse onnistuin saamaan lonkan kipeäksi. Myös kaatuminen on aika todennäköistä ilman nastakenkiä.

Nastoituksen yksityiskohtiin en mene sen tarkemmin, mutta nastoina käytin Nokian nastoja jotka ostin Tammiston SOS:sta ja nastoitukseen sopivan liiman hankin rautakaupasta. En suosittele nastojen itse asentamista jos ei ole aiempaa kokemusta. On nimittäin erittäin työläs projekti ja kädet joutuvat koville. Kandee siis kääntyä ammattilaisten puoleen.

0 comments on “Nastoja kehiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: