Trail running

Luminen pitkis

Vuoden 2016 ensimmäinen pitkis oli myös vuoden ensimmäinen lumessa juostu pitkis.

Markin kanssa oltiin sovittu treffit Kuusijärvelle klo 10 (su). Aamun koiralenkillä pääs toteamaan, että tänään sitten juostaan tuoreella lumella ja pakkastakin oli hieman vajaa kymmenen astetta. Kuusijärveltä lähdettiin hölkkäämään tuttu Sipoonkorpi Trailin parin kympin lenkki. Monessa paikassa päästiin juoksemaan ekoja jälkiä. Jalassa oli tälle säälle pakolliset nastalenkkarit. Oli kiva päästä pitkästä aikaa juoksemaan viime talvena niin tutuksi tulleilla nastakengillä.

Maasto oli melko haastavassa kunnossa, kun ajottain tuoteen lumen alla piili erittäin jäinen polku. Kerran tämä jääkenttä heitti meikäläisen kanveesiin. Nyt on sit liukasteltu oikein kunnolla, kun edellisenäkin päivänä olin testannut lonkkani kestävyyttä syöksymällä Kuusijärven kalliota alas. Silloin suurin syypää oli lenkille lähtö ilman nastakenkiä. Tämän päivän lenkillä toinen haastava tekijä oli jäätynyt muhkurainen muta. Tämä testasi nilkkojen kestävyyttä ja askeleen tarkkuutta.

Tässä Stravan data: https://www.strava.com/activities/462002239

Mark
Mark ja tuoreet jäljet
Photo 3.1.2016 12.25.53
Mr. Oksanen ja jääpuikot nenän alla
Sipoonkorpi 20km kartta
Sipoonkorpi 20km kartta

0 comments on “Luminen pitkis

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: