Trail running

Hölkkämittari – kausi 2015

Vuosi 2015 meni ja se oli itselle ensimmäinen kokonainen juoksuvuosi. Alkuvuodesta treenaaminen meni nastoilla lähipolkuja tallatessa. Pieniä oireita ylikunnostakin tuli rajun aloituksen vuoksi. Tästä pääsin hyvin yli alkuvuoden Thaimaan lomalla. Pötköttely ja aurinko palauttaa kropan kuntoon aika nopeasti.

Keväällä pääsin oikein kunnolla vauhtiin polkujuoksun kanssa. Sipoonkorpeen tuli suunnattua monena iltana töiden jälkeen. Tein myös jonkun verran juoksuja tasaisella asfaltilla. Etenkin tempojuoksut tein enimmäkseen asfaltilla. Urani ensimmäinen polkujuoksukisa tapahtui myös keväällä Sipoonkorpi Trailin merkeissä. Siitä muutama viikko eteenpäin ja vuorossa oli Bodom Trail. Molemmat kisat menivät ihan kivasti, mutta suuri halu parannukselle jäi miehen mieleen.

Kesä ja syksy meni tasaisesti treenaten ja pidemmät kisat sijoittuivat tänne. Vierumäki Trail, Nuuksio Classic ja Vaarojen Maraton olivat huikean hienoja kokemuksia ja nälkä sen kuin kasvoi. Tätä nälkää yritetään sammuttaa vuoden 2016 kilpailuilla. Olen jo kolmeen Buffin kisaan ilmoittautunut.

Loppu vuosi oli haastava. Akillesjänne oli jo jonkun aikaa vaivannut ja päätin kisojen jälkeen parannella sitä. Ainakin kuukausi meni juoksematta ja kuntoilu vaihtui maastopyörään. Ennen vuoden vaihdetta pääsin tekemään pari loistavaa juoksuviikkoa ja siitä jatketaankin nyt tähän vuoteen.

Tässä Movescountista otetut statistiikat juoksuista.

Polkujuoksu:
Matka: 1 329km / Nousu: 21 914m / Kesto: 144:23h

Norm. Juoksu:
Matka: 807,2km / Nousu: 6 797m / Kesto: 73:00h

Yhteensä:
Matka: 2 136km / Nousu: 28 711m / Kesto: 217:24h

Photo 15.11.2015 11.16.38_2-2
Hullun ilme ja kuraiset lenkkarit

0 comments on “Hölkkämittari – kausi 2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: