Yleinen

Uusi blogi

Uusi blogi…. kyllä, jälleen uusi blogi tähän maailmaan. Myös minulle tämä on jo neljäs blogi jota alan tekemään. Kysymys kuuluukin heti alkuun miten aikani tähän riittää. Olen päivätyöltäni myyntiedustaja, iltatyöltäni valokuvaaja ja muun ajan liikun hyvin aktiivisesti luonnossa. Pakkohan tälle blogille on aikaa riittää ja tästä pyrin pitämään kiinni!
Olen nyt vajaan vuoden verran aktiivisesti treenannut polkujuoksua ja se harrastus on vienyt sydämeni. Tämä harrastus sai myös aikaan lopullisen päätökseni aloittaa outdoor-blogi.
Polkujuoksun lisäksi olen vaeltanut lähes kaikissa Lapin suosituimmista vaelluskohteissa ja valokuvannut näitä seikkailujani. Vaellusharrastukseen suurin syypää on ollut meidän ihana Lapinkoira, Ringo. Lisäksi into löytää upeita maisemia on vetänyt minua vaelluspoluille. Elikkä kesäisin juoksen ja kävelen polkuja ja aika usein tämä tapahtuu kameran kanssa. Talvisin harrastan murtomaahiihtoa ja vapaalaskua suksilla. Suomen keskuksissa lasken rinteessä ja hyppyreissä. Ulkomailla useimmiten pakkaan mukaani leveät sukset, skinit ym. randoilu-romppeet toiveissani löytyy sitä niin ihanan pehmeää puuterilunta.
Näiden rakkaiden harrastuksieni ympärille tulen rakentamaan tämän blogin. Tulen tekemään kirjoituksia seikkailuista, kisoista ja tuotteista. Olen nimittäin suuren luokan välineurheilija joten pitää vähän varusteistakin kirjoittaa.
Tämän vuoden osalta onkin luvassa polkujuoksukisoista raporttia ja vaellustarinaa Lapin retkeltä.

Pienesti omaa historiaa…
Eli bloggailu alkoi vuonna 2004 kun aloin tekemään temppurullaluistelu-sivustoa nimeltä Rotaatio.com. Tätä blogia päivittelinkin aktiivisesti vuoteen 2012 asti kunnes into harrastuksen parissa alkoi hiipumaan iän ja loukkaantumisriskin myötä.
Aktiivisin projekti minulla on ollut oma valokuvaus-harrastus, joka nyt myöhemmin on kasvanut pieneksi yritystoiminnaksi. Valokuvaukseen liittyy tietysti omien nettisivujen teko ja sen yhteydessä olen myös pitänyt valokuvausblogia. Tässä blogissa olen myös silloin tällöinen julkaissut tekstiä (englanniksi) seikkailuistani, mutta kuitenkin kuvat ovat olleet pääosassa. Tämä ei riitä sillä nyt haluan kirjoittaa enemmän tarinoita seikkailuistani. Haluan myös julkaista monipuolisia kuvia ja tehdä tuotekirjoituksia. Siksi perustan Outdoor Oksanen –blogin valokuvaus-sivujeni rinnalle. Jos mustavalkoiset Suomi-maisemat kiinnostaa, niin valokuviani voi käydä katsomassa osoitteessa http://www.teemuoksanen.net

Sillä välin kun odottelette seuraavaa päivitystä kannattaa vaikka käydä lukemassa kirjoitukseni vaelluksesta Haltille. Tämä kirjoitus on englanniksi. Täällä tulen jatkossa käyttämään Suomenkieltä ja mahdollisesti joitan juttuja teen myös englanniksi. Kirjoitukseni ei välttämättä ole aina oikea oppisinta, mutta yrittäkää ymmärtää.
http://teemuoksanenphoto.com/2013/07/29/kilpisjarvi-h-a-l-t-i-kilpisjarvi/

Lisäksi täältä löydät retkikuvia aikaisemmista seikkailuistani:
http://teemuoksanen.kuvat.fi/kuvat/Retki/

Vaarojen Maraton 43km - Kolin kansallispuisto 2015 | Kuva: Karri Pasanen
Vaarojen Maraton 43km – Kolin kansallispuisto 2015 Kuva: Karri Pasanen

0 comments on “Uusi blogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: