Arvostelut Cycling Trail running

Alba Optics Delta Ultra

Alba Optics on tainnut varastaa Oksasen sydämen aurinkolaseissa! Nämä Alba Optics Delta Ultrat ovat jo kolmannet Albat meikäläisen kupolissa. Olen aina arvostanut hyvää optista laatua ja Alba ei ole koskaan pettänyt tällä osa-alueella. Bonuksena kaikki Albat ovat upeasti muotoiltuja! Tosi tyylikkäitä! Kyseinen yritys muutenkin vaikuttaa todella coolilta ja he panostavat lajeihin joita itse harrastan.

Tässä lyhyesti ja ytimekkäästi mistä pidän ja missä näen parantamisen varaa. Oksasen LM-arvostelu Alba Delta Ultroista:

FYI: Kahdet aiemmat Albat olen ostanut omalla rahalla, mutta nämä lähetettiin minulle ilmaiseksi testiä varten. Kaikki kirjoituksen kommentit ovat minun omia ja niihin ei ole kukaan vaikuttanut.

Plussat:
+ Todella tyylikkäät, retrohenkiset sporttilasit.
+ Optisesti loistavat. Linssissä hyvä tummuus ja terävyys. Myös kontrastia kivasti.
+ Kevyet! Vain 15g! Todella huomaamattomat päässä!
+ Pysyy erinomaisesti päässä. Ei pompi, koska sangat kietovat lasit tiukasti päähän. Myös kevyt rakenne auttaa. Ovat loistavat esim. polkujuoksussa jossa töyssyjä ja pomppuja tulee.
+Nenäosa hyvää matskua. Estää liukumisen.
+ Vaihdettavat linssi
+ Alban valikoimissa paljon vaihtolinssejä Delta mallistoon. Käy myös perusmalli Deltan linssit (niissä ei tule samaa kiekuraa linssin alakulmaan ja nappeja alakulmiin).
+ Käsin tehty Italiassa. Törkeän hienoja yksityiskohtia! Mm. pieniä pisteitä jotka on käsin maalattu Italiassa!
+ Mukana hihna jonka saa todella helposti/kätevästi kiinnitettyä sankojen päihin.
+ Silmälasien käyttäjille saatavilla mainio ”Optical Clip.” Tämän hankkiminen itsellä mietinnässä. Pääsisi eroon ainaisesta piilolinssien pitämisestä.
+ Ei huurru helposti.

Miinukset:
– Koukeroiset sangat eivät sovi välttämättä henkilöille joilla iso pää. Minulla pään koko 60cm ja ovat just ja just sopivat.
– Koukeroiset sangat ovat talvella pipon kanssa hieman haastavat. Sangat kun laitetaan pipon päälle, niin ne eivät asetu yhtä kivasti kuin jos olisi suorat sangat.
– Linssissä olevat nappulat ovat hieno koriste, mutta ne tulevat hieman näkökenttään. Onneksi niihin tottuu, mutta alkusi niitä ihmettelee.
– Hihna ei kestänyt kauaa. Alkoi rispaantumaan ja sitten ärsytti niskaa.

Tuotesivu: https://albaoptics.cc/product/delta-ultra-grn/

0 comments on “Alba Optics Delta Ultra

Jätä kommentti