Trail running

Viikko paratiisissa – Teneriffa 2021

Jännä juttu, että jokainen vierailu Teneriffalla on ollut edellistä parempi. Nuorempana sitä halusi aina viettää lomat uudessa ja eksoottisessa paikassa, mutta nyt vanhempana meidän neljän hengen perhe on ihastunut Teneriffa nimiseen saareen. Tämä oli jo neljäs kerta kun vierailimme Tenskulla ja neljäs kerta samalla Costa Adejen alueella. Jälleen kerran palasimme reissusta hymy huulilla ja yhdessä totesimme, että kannatti taas matkustaa ennestään tuttuun lomakohteeseen.

Teneriffa sopii meidän perheelle erinomaisesti, koska siellä on lomailuun kaivattua aurinkoa ja lämpöä. Hotellilta löytyy uima-altaat ja lapsille riittävä määrä leikittävää. Kirsikkana kakun päällä on myös sisämaahan lähdettäessä aikuisten leikkikentät eli vuoret. Todellinen polkujuoksijan ja pyöräilijän paratiisi! Tällä reissulla jätin pyöräilykamat kotiin ja päätin vain keskittyä juoksuun.

Tein lomaviikon aikana kolme 15-20 km juoksulenkkiä. Nousumetrit olivat 300-1000 m jokaisella lenkillä.

Päätin tehdä reissusta puhuva pää videon ja käydä siinä tarkemmin loman juoksulenkkejä. Eiköhän siis laiteta video pyörimään ja kuunnellaan mitä Tenskulla tapahtui. Älkääkä sit nukahtako! Tarina on pitkä!


Tähän vielä parhaat valokuvat:

0 comments on “Viikko paratiisissa – Teneriffa 2021

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: