Trail running

100% S2 Hiper

Seuraava LM-arvostelu on suunnattu ihmisille joilla on pieni pää ja haasteita löytää sopivia sporttiarskoja. Kyseiset lasit toimitettiin meidän perheeseen keväällä Bikester.fi verkkokaupasta ja ne päätyivät heti vaimon käyttöön. 100% S2 lasit ovat selvästi pienemmät kuin esim. 100% Glendale, jotka ovat minulla olleet jo pidempään käytössä. Minulla on ”semi-iso” pää ja vaimolla on medium/pieni pää. Glendalet ovat minun päähän sopiva, vaimolle valtavat. Nämä 100% S2 ovat vaimolle juuri sopivat ja antavat todella hyvän suojan vaikka ovatkin pienemmän kokoiset. Nämä istuvat myös minun päähän hyvin, mutta tämän tyylisissä laseissa toivoisin minun kupolille hieman isompaa mallia (ehkä olen liikaa totuttunut valtaviin 100% Glendale laseihin). Toisaalta jos haluan mahdollisimman kevyet ja huomaamattomat lasit, niin sitten nämä ovat myös minulle loistava valinta.

Näitä 100% S2 laseja on siis vaimo käyttänyt huomattavasti enemmän, mutta ne ovat myös käyneet minun tarkkojen testisilmien edessä. Eli olen saanut selvän kuvan millaisista laseista on kyse.

Nämä S2 lasit ovat varustettu 100% parhaalla linssityypillä eli Hiper linssillä. Väriversiona on pyöräilytalli Boran valkoinen/turkoosi.

Lähetääs tsekkaamaan 100% S2 plussat ja miinukset:

Plussat:
+ Hiper linssi on erinomainen! Sporttilaseissa yksi tunnetuimpia ja optisesti parhaita linssejä on Oakley Prizm, mutta tämä 100% Hiper linssi pärjää vertailussa hienosti! Terävyys/selkeys (clarity) ja kontrasti ovat todella hyvät Hiper linsseissä. Valonläpäisy näissä hopea peililinsseissä on 14%. Omaan makuuni 12-14% on loistava valonläpäisy aurinkoiselle säälle.
+ Sopii pienipäisille. Kapeahko kehys istuu loistavasti pienemmän kupolin omistaville.
+ Huomaamattomat ja tosi kevyet!
+ Pysyvät erinomaisesti päässä. Etenkin polkujuostessa rytkytys on kovaa ja silloin on vaarana, että lasit valuvat. S2 kevyt rakenne ja hyvin tarraavat nenä osa ja sangat pitävät lasit loistavasti päässä.
+ Suojaavat hyvin! Vaikka lasit eivät olekaan isoimmasta päästä, niin kaareva kehys ja linssi suojaavat hyvin.
+ Paketissa tulee kaksi eri linssiä. 100% onkin tullut tunnetuksi, että heidän tuotteiden mukana tulee kaksi eri linssiä. Loistava juttu nimittäin tuolla loistavalla Hiper linssillä ei tee mitään hämärässä. Toisena linssinä onkin perus kirkas linssi, joka on hyvä vaihtaa sitten kun sporttailee hämärässä ja pimeässä.
+ Linssien vaihto onnistuu melko helposti.
+ Persoonallisen näköiset. Ei näytä ihan perinteiseltä pyöräilylaseilta ja siitä aina pakko antaa plussaa.
+ Lasit ja vaihtolinssi tulevat loistavassa suojalaatikkossa.

Miinukset:
– Hinta. Mukana kun tulee kaksi linssiä, niin se näkyy myös hinnassa. Kovimmalta kilpailijalta saa vastaavanlaisen tuotteen yhdellä linssillä ja halvemmalla.
– Pieni koko ei käy kaikille isomman pään omistaville.
– Ulkonäkö ei välttämättä miellytä kaikkia. Ovat selvästi erilaiset ja itse en aluksi lämmennyt linssin alareunan kulmikkaalle muotoilulle, mutta ainakin ovat erilaiset kuin muut markkinoilla olevat lasit.

Tuotesivu: https://www.bikester.fi/100-s2-bora-hansgrohe-special-edition-pyorailylasit-M847498.html?vgid=G1192423

Loppuun vielä 100% S2 in action!

0 comments on “100% S2 Hiper

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: