Cycling

Kaksi kovaa koitosta 8 päivän sisällä

Nyt tullaan ottamaan oikein kunnolla mittaa Oksasen kintuista! Kahdeksan päivän sisällä olisi tarkoitus polkea polkupyörää oikein urakalla. Ensi sunnuntaina urakka aloitellaan Dirty Sipoo 180 km gravel-kilpailulla ja sitten seuraavan viikon perjentaina lähdetään poikien kanssa pyöräretkelle kohti Hankoa.

Meikä, Felt ja pähee lato

Dirty Sipoo tulee olemaan aikamoinen koitos, koska gravel-kisoista ei ole kokemusta. Mielenkiinnolla odotan kuinka kauan jalat kestävät vauhdin pitämistä ja ylipäätään millaista vauhtia tulen ajamaan. Kokemusta kun ei ole. Kunto on tällä hetkellä ihan hyvä, mutta 180 km on pitkä matka. Tärkeintä onkin pitää vauhti fiksuna ja muistaa syödä ja juoda tasaisesti. Tänään kävinkin hakemassa Noshtin herkkuja kisaa ja retkeä varten.

Dirty Sipoon jälkeen heti seuraavan viikon perjantaina lähdemme Paulin ja Aleksin kanssa kohti Hankoa. Tarkoituksena on pyöräretkeillä kolme päivää ja reitti kulkee suurimmaksi osaksi hiekkateitä. Gravelmap on ollut ahkerassa käytössä reittiä suunnitellessa. Yöpyminen tapahtuu tällä kertaa teltoissa. Tänään olikin megamaalisen hieno karkkipäivän kun Noshtien lisäksi Nemo Hornet 1p teltta tuli kotiimme. Siitä enemmän ensimmäisen testin eli retken jälkeen. Eka yö retkellä yövytään Inkoossa Bjursin alueella ja toka yö Teijon kansallispuistossa. Siitä sitten painellaan takaisin Helsinkiin melko suoraa reittiä, hiekkateitä poimien.

Retkivarusteiden tsekkaus. Hyvin mahtui kaikki tavarat. Uusi Restrapin satulalaukku saapui sopivasti ennen retkeä.

Tuoreimmat päivitykset kisasta ja retkestä tulevat Instagramiin ja myöhemmin sitten laajat raportit blogiin. Pysykää kanavalla!

Hän on Aleksi
Hän on Pauli

0 comments on “Kaksi kovaa koitosta 8 päivän sisällä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: