Arvostelut Cycling Trail running

Nosht Energiakarkit

Kestävyysurheilussa ei pysty menestymään, eikä edes päästä maaliin ilman oikeanlaista polttoainetta. Jotta nainen tai mies pysyy liikkeessä tai edes pystyssä on tasaisen välein tankattava energiaa urheilijan koneeseen.

Tuntuu, että olen kokeillut viisi vuotisen kestävyysurheilurani aikana jo melkein kaikkia energiatuotteita. Valitettavasti se toimivan energian löytyminen on vaatinut useita epäonnistumisia ja epämiellyttäviä kokemuksia elimistön kanssa. Nyt luulen viimeinkin löytäneeni sen minulle parhaiten toimivan herkun utrasuorituksiini! Salaisuus taisi paljastua jo otsikossa. Saanko esitellä Nosht Energiakarkit!

Tammikuussa kirjoitin artikkelin ”Älä keskeytä! – Viisi vinkkiä ultrakisaan.” Tuossa artikkelissa kerroin, että ultrakisan huonolla hetkellä kannattaa yrittää syödä vain sellaista energiaa mitä haluaisi syödä ilman urheilusuoritustakin. En kyllä tunne yhtään ihmistä kuka haluaisi syödä geelejä iltapäiväkahvien kanssa, mutta Noshtin Energiakarkkeja ainakin minä voisin syödä! Marmeladi on todellista herkkua!
https://outdoor-oksanen.com/2020/01/20/ala-keskeyta-viisi-vinkkia-ultrakisaan/

Mikko nautiskelemassa Noshtin Energiakarkkia Repovedellä.

Kerron seuraavaksi mikä tekee Noshtin Energiakarkeista hyviä ja missä he voisivat vielä hieman parantaa. Kerron myös mitkä maut toimivat tämän ukon suussa parhaiten. Tässä tulee Oksasen LM-arvostelun plussat ja miinukset:

Plussat:
+ Koostumus – Erittäin helppoja syödä jopa väsyneenä. Marmeladi on todellista herkkua!
+ Aidoista ainesosista tehtyjä!
+ Eivät ole yyber ällöjä ja teollisen makuisia.
+ Vatsa on tykännyt!
+ 100% vegaaninen ja gluteeniton.
+ Fiksusti annosteltu. Yksi karkki vastaa yhtä geeliä. Ei vaadi erityistä matikkapäätä laskea, että montako karkkia pitää syödä tunnissa.
+ Sisältää myös tärkeitä elektrolyyttejä.
+ Löytyy parhaimman makuinen kofeeini energiatuote mitä ikinä maistanut. Yleensä kaikki geelit joissa on kofeiinia maistuvat ihan hanurilta. Noshtin inkivääri+chili+sitruuna energiakarkki sisältää 20 mg/pala kofeiinia ja maut toimivat ja potkaisevat todella kivasti! Pelasti meikäläisen TDS 145 km kisassa nukahtamiselta toisena yönä.
+ Suomalaisia! Valmistetaan käsin Vallilassa (korjatkaa Vantaalaista jos kaupunginosa meni väärin)

Miinukset:
– Pakkaus – joskus rapisee ärsyttävästi taskussa, eikä ole kaikista helpoin avata väsyneenä. Karkin pakkauksesta ulos saaminen saattaa olla haastavaa.
– Sokerinen pinta sulaa lämpimässä. Kannattaakin tsekkaa Noshtin somesta opastus miten toimia kun karkin pinta sulaa.


Seuraavaksi vielä Oksasen neljä suosikkimakua. Nämä lähtevät jatkossa aina mukaan kaikkiin ultrajuoksuihin ja -pyöräilyihin:

PASSIONHEDELMÄ & KOOKOS
Oksanen rakastaa kookosta, piste! Tässä on todella mainiot hedelmät käytössä ja tätä voi syödä vaikka olisi kuinka ultra-ykä kunnossa!

TYRNI & APPELSIINI
Aina ei tarvitse olla suosikkimaut, jotta tuote on toimiva. Tässä karkissa on appelsiinia ja tyrniä. Minulla ei ole mitään kumpaakaan vastaan, mutta eivät ole suosikkejakaan. Anyway tämä karkki on kivan tasapainoinen ja toimii loistavasti!

INKIVÄÄRI & SITRUUNA
Tästä mausta mainitsin jo plussissa. Tämä on meikäläisen suosikki jos suoritukseen kaipaa piristystä kofeiinista (20 mg/pala)! Myös inkivääri ja chili tuovat kivan potkaisun! Piti meikäläisen hereillä TDS:n toisen yön aikana. Mont Blancia ympäri kiertäessä ei ole terveellistä pilkkiä vuoren reunoilla. Onneksi Noshtin energiakarkki sai miehen pysymään hereillä.

VADELMA & SITRUUNA
Oksasen suosikkimarja on vadelma! Kiitos Nosht kun sekin löytyy teidän karkeista! Ihqu!

MUSTIKKA JA EUKALYPTUS (varasijalla)
Jos joku näistä mauista on loppu tai haluan vielä viidennen maun, niin se on mustikka ja eukalyptus. Mustikka toimii aina! Eukalyptuksesta en ole koskaan tykännyt ja vieläkin yrjöttää kouluaikojen eukalyptus karkkibuumi, mutta tässä Noshtin karkissa se toimii jotenkin erinomaisesti!

Näin! Kiitos kun luit ja pistäthän viestiä jos tarvitset vinkkejä tai enemmän tietoa Noshtin energiakarkeista! Mukavaa kesää kaikille!

*Tuotteet saatu.

http://www.nosht.com


0 comments on “Nosht Energiakarkit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: