Trail running

Helmikuu 2020 kuvien kautta

Tältä näytti meikäläisen helmikuu. Mitään mullistavaa ei tullut tehtyä. Tai hetkinen mahtuihan helmikuuhun Rukan reissu, joka oli kyllä piristävän valkoinen.

DSCF7337
Taas se Oksanen lenkkeilee auringonlaskun aikaan. Aika jees valo!
DSCF7322
Mitäs toi valkoinen on?
OXA16510
Sitä valkoista löytyikin vähän enemmän. Eli lähdin pohjoiseen Rukan ympäristöön kuvausreissulle. Juoksut ja hiihdot jäi vähäisemmälle, koska keskityin vain kuvaamiseen. Joka päivä tuli kyllä ulkoitua koko valoisan ajan, mutta kuvauspaikoille liikuin kävellen.
OXA16481
Valtavaaran tupa
OXA16499
Valtavaaran tupa II
OXA16950
Se niin ihana Konttainen. Tuli tehtyä kaksi reissua huipulle. Kaksi erilaista kuvausta asiakkaille.
OXA16766_1100
Päiväretki Riisitunturille. Kyllähän sitä maailmankuuluisaa tykkylunta oli.
OXA17201
Viimeinen täysi päivä ja reissun ainoa suksien ulkoilutus. OACit kaipasivat puuteria.
OXA16547
Uusi Columbian laskettelu kuoritakki pääsi kovaan koetukseen. Arvostan skimba kuoritakeissa tietty niiden veden- ja tuulenpitävyyttä, mutta hyvät taskut ja suojaava huppu ovat todella tärkeitä. Tässä takissa kaikki ovat niin kuin toivon! Täydellinen!

 

DSCF9616
Takas etelässä. Luonnossa ihan eri värit. Keravanjoella nätti rusketus.
DSCF6873
Siipoonkorvessa semi-pitkiksellä. Jäänyt kunnon pitkikset vähemmälle, mutta muutamat hyvät parin tunnin lenkit tuli tehtyä.
DSCF5082
Ballerina Oksanen.

Sellaista helmikuussa. Nyt eletään maaliskuuta ja on kyllä ollut surkea kuukausi. Olen ollut nyt n. 3 viikkoa ilman kunnon treenejä. Flunssa ja refluksitauti ovat todella rasittava yhdistelmä. Onneksi viimeinkin tunnelin päässä näkyy valoa ja ulkoilut toivottavasti alkavat tällä viikolla.

0 comments on “Helmikuu 2020 kuvien kautta

Jätä kommentti