Trail running

Mitä seuraavaksi?

Outo fiilis kun kisoja jää väliin upeiden juttujen takia. Karhunkierros jäi Zegaman kuvausreissun takia ja johan oli upea reissu! Nyt näyttäisi siltä että myös NUTS Ylläs-Pallas jää väliin. Siinä vielä upeampi syy, sillä odotamme perheeseemme toista lasta ja laskettuaika on aika lähellä Pallaksen kisaa. Ihan törkeän upeita juttuja molemmat, mutta kova on myös kaipuu juoksukisoihin. Harmittaa kun tähän kauteen oli todella selvät tavoitteet ja nyt näyttää siltä että Vaarojen Maraton on ainoa mikä tulee toteutumaan, ehkä. Mutta näinhän se menee, aina ei voi saada kaikkea. Onneksi saan kaksi aivan huikeaa asiaa kisojen tilalle!

P1030208
Sipoonkorvessa Zegaman jälkeen. Tasaista, mutta niin kaunista metsää

Nyt kun seuraaviin kisoihin on aikaa ja juoksukausi meni muutenkin plörinäksi, niin mistä saisin motivaatiota? En ole hirveän innoissani enää edes yrittänyt tehdä isoja treeniviikkoja. Nyt kun juoksukelit olisivat upeimmillaan, eikä tarvisi juosta nastakengillä ja pitkät kalsarit jalassa, niin ei meinaa ukkoon saada intoa. Nyt olisi kroppakin melkein terve treenaamaan. Nimittäin olen vasta pari viikkoa sitten lopettanut vatsansuoja- ja närästyslääkkeiden syönnin. Alkuvuoden Helikobakteeri jätti pahat jälkioireet ja lääkkeiden syöntiä jouduin jatkamaan vielä useamman kuukauden. Nyt olen onneksi ollut muutaman viikon ilman lääkkeitä ja vatsa/rinta on tuntuu palanneen normaaliin kuntoon. Valitettavasti vanhat jalkavaivat ovat taas tehneet pientä paluuta. Ei mitään vakavampaa, mutta joitain päiviä olen joutunut pitämään vapaata. Onneksi luulen löytäneeni vaivoihin syyllisen ja sehän selviää kun treenit jatkuu taas normaalisti.

DSC02855

Seuraavaksi olen ajatellut kisata Nuuksiossa ja sen jälkeen Vaarojen Maratonin perusmatkalla. Nuo ovat sellaiset viikonloput jolloin minulla on mahdollisuus kisata. Työni on nimittäin sellaista, että minulla on lähes joka kesälauantai töitä. Pystyn kyllä etukäteen suunnittelemaan kisat missä haluan juosta ja silloin en töitä tee. Nyt olin suunnitellut kisaavani KK:lla, Pallaksella ja Kolilla. Eli noille viikonlopuille en ottanut työkeikkoja, mutta lähes kaikki muut lauantait menee töissä. Eli tarkoittaa sitä, että en pysty ihan extempore lähtee kisaamaan, vaan kisat pitää suunnitella reilusti etukäteen. Nuuksioon on aika paljon aikaa joten nyt pitäisi keksiä hyvä tavoite treenaamiselle. Ehkä nyt voisi miettiä jotain seikkailujuoksuja joihin minulla on ollut jo pidemmän aikaa kiinnostusta. Niitä ehtisin mahdollisesti tekemään viikolla. Pitää vielä neuvotella perheen kanssa, mutta ehkä siinä seuraavaa projektia.

DSC02825
Pojan kanssa retkeilemässä Sipoonkorvessa. Noustiin Högbergetin huipulla.

0 comments on “Mitä seuraavaksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: